reklam
reklam
DOLAR 32,5823 % 0.15
EURO 34,9879 % -0.11
STERLIN 40,8566 % -0.18
FRANG 35,6949 % 0.07
ALTIN 2.432,51 % -0,15
BITCOIN 64.082,00 -0.737
reklam

YAYMAN’IN MEMLEKET SEVDASI, ÇİFTÇİLERE CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDİYOR

Yayınlanma Tarihi : Google News
YAYMAN’IN MEMLEKET SEVDASI, ÇİFTÇİLERE CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDİYOR
reklam

YAYMAN’IN MEMLEKET SEVDASI, ÇİFTÇİLERE CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDİYOR
Ak Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman Hatay’a hizmetin her alanında varlığını ve ağırlığını hissettirmeye devam ediyor.
“BENİM SEVDAM HATAY” Parolasıyla yola çıkan Milletvekili YAYMAN, Bakan yardımcılığı ve Akademik Kariyer yerine Hatay ve Kırıkhan’a sadece hizmet için Hatay’dan Milletvekili olmayı tercih etmişti.
Kısa sürede Hatay’ın her karış toprağına hizmet götüren YAYMAN; “ Özellikle yaşanan kuraklık dolayısıyla 2. Ürün ekimi yapamayan çiftçilerimiz için kolları sıvayıp adeta Bakanlıkların kapısında nöbet tutarak, özverili çalışmaların semeresini çiftçiler adına almıştır.
Menzelet –Klavuzlu Barajından Tahta Köprü Barajına su aktarımı için Tahta Köprü Barajının yükseltilmesi çalışmalarının tamamlanması ve su aktarımının sağlanmasının ardından Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşüp çiftçilerimizin 1. Ve 2. Ürün ekimi su kısıtı kapsamından çıkartılmasını sağladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili YAYMAN; “ Değerli hemşerilerim. Çiftçilerimiz, uzun zamandır yaşadığı sulama sorunu ve buna bağlı olarak kuraklık sebebiyle 2. Ürün ekimi gerçekleştiremiyordu.
Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir PAKDEMİRLİ ile yaptığımız görüşmeler ve DSİ ile yapılan çalışmaları sonucunda Hatay ili Tahtaköprü Barajında yapılan revizyon çalışmalarının tamamlanması ve barajdan tarımsal sulamaya geçilmesi nedeniyle 1. ve 2. Ürün Mısır Desteklemeleri İçin Kırıkhan ve Hassa ilçeleri su kısıtı kapsamından çıkarılmıştır. Bu vesile ile Çiftçilerimiz artık Mısır Desteklemelerinden Faydalanabilecektir. Bütün Çiftçilerimiz için bereketli ve bol kazançlı sezonlar dilerim.
Her daim Hatay’a ayrı bir değer veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beye, vermiş olduğu desteklerden dolayı Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ederim.” Dedi.

reklam