reklam
reklam
DOLAR 32,5166 % 0.23
EURO 35,0154 % 0.44
STERLIN 41,0996 % 0.86
FRANG 35,6950 % 0.6
ALTIN 2.442,06 % 0,14
BITCOIN 63.072,22 -0.92
reklam

BAŞKAN ÖMER ERDAL ÇELİK POLİS HAFTASI ETİNLİKLERİNE KATILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN ÖMER ERDAL ÇELİK POLİS HAFTASI ETİNLİKLERİNE KATILDI
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, Polis haftası ve Polis gününün 179. Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.
Program ilk olarak Kırıkhan Yeni Mezarlık Kompleksi Şehitliğinde Şehitlerimiz için Kuran Tilaveti okunup dualar edilmesi ile başladı. Şehitlerimizin kabri şeriflerine karanfil koyan Başkan ÇELİK, burada şehit aileleri ile de yakından ilgilendi.
Programa, Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik ile birlikte, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa İbiş, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Emniyet Müdürümüz İsmet Yüzügüllü katıldı.
Şehitlik programının ardından İlçe Emniyet Müdürü İsmet Yüzügüllü’yü ziyaret eden Başkan ÇELİK, burada İlçemizin asayiş ve güvenlik tedbirleri hakkında istişarelerde bulundu.
ÖMER ERDAL ÇELİK ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
Başkan ÇELİK, Şehit aileleri ziyareti kapsamında ilk olarak 6 Şubat depreminde aile babalarını kaybeden Yula ve Bakırcı ailelerini daha sonra Şehit Veysel Gökçeoğlu’nun kıymetli Annesi Fidan Gökçeoğlu’nu ve Şehidimiz İrfan Mert’in değerli ailesini ziyaret etti.
Ziyaretlerde Şehit ailelerine Kur’an-ı Kerim ve Şanlı Türk Bayrağımızı takdim eden Başkan Ömer Erdal Çelik, Şehit ailelerinin Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

reklam