reklam
reklam
DOLAR 32,5895 % 0.28
EURO 34,7718 % 0.05
STERLIN 40,5605 % -0.18
FRANG 35,7091 % 0.23
ALTIN 2.489,90 % 0,22
BITCOIN 2.076.063 3.493
reklam

YAYMAN’DAN BİR MÜJDE DAHA..

Yayınlanma Tarihi : Google News
YAYMAN’DAN BİR MÜJDE DAHA..
reklam

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Hatay AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan, Samandağ ilçe başkanı Semir Özdemir, Muhtarlar ve kalabalık bir heyetin katılımıyla Samandağ çevre yolu üzerinde yapılan incelemede yeni müjdeler verdiler.

Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan ve ekibinin tam kadro katıldığı ziyarette yol üzerinde Samandağ için tarihi öneme sahip projeyi açıkladılar.

Bölge müdürü Mehmet Fidan, Antakya Samandağ Yolu proje uzunluğunun toplam 27 Km olduğunu ve yolun bir yıl içinde duble yol olarak yapılacağını belirtti.

Fidan, Çevliği, polis kontrol noktasına bağlayan 10 km çevre yoku kısmının öncelikle yapılacağı müjdesini verirken bu yolun yapılması İçin gece gündüz çalışan Hatay milletvekili Hüseyin Yayman beyin hakkını teslim etmem gerekiyor dedi.

SAMANDAĞ İÇİN TARİHİ ADIM..
TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Hatay milletvekili Hüseyin Yayman ise yaptığı açıklamada yoğun ve ısrarlı takiplerimiz sonucu bugün büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Çok şükür milletimize mahcup olmadık.

Seçim döneminde söz verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz.

Samandağ’ı Antakya’ya bağlayan bu yolumuz müteahhitin işi bırakması sonucu yarım kalmıştı. Tam 2 yıl devam eden ısrarlı takibimiz sonucu bugün büyük bir ilerleme sağlamış durumdayız. Şimdi sıfırdan başlıyoruz ve en kısa sürede bu yolu tamamlayacağız.

Yayman açıklamasında Bakanımızın talimatlarıyla yolumuz geçen hafta ihale edildi. Önce Çevlikten başlayan çevre yolu bölümü yapılacak ve devamında yol Otoban standardında duble yol olarak tam 27 km olarak Antakya’ya bağlanacaktır.

Sözleşmeye göre yolumuz 1 yıl içinde tamamlanacaktır. Dedi.

*YAPARSA AK PARTİ YAPAR *
Vatandaşların ve muhtarların teşekkür ettiği konuşmasında Yayman bu tarihi yol İçin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyfendiye, Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na, Karayolları Genel müdürü Abdülkadir Uraloğlu’na ve Bölge Müdürümüz Mehmet Fidan’a teşekkür ederiz. Daima söylediğimiz gibi “Yaparsa AK Parti yapar” diyoruz. Sevdam Hatay diyerek gece gündüz demeden çalışmaya, terlemeye ve milletimizle beraber olmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Samandağ ilçe başkanı Semir Özdemir ise yaptığı açıklamada “Bugün bizim için tarihi bir gündür. Şehrimizin yaşadığı trafik çilesini AK partimiz çözecektir. Hafta sonları çok büyük ulaşım sorunları yaşıyorduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma Bakanımıza ve Bölge milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a çok çok teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Karayolları Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre 04.08.2021 tarihinde ihalesi yapılmıştır. Sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte yer teslimi yapılarak çalışmalara çok hızlı biçimde başlanılacaktır..

reklam