reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

YAYMAN: “TÜRKİYE YÜZYILI SİYASET ÜSTÜ BİR KAVRAMDIR”

Yayınlanma Tarihi : Google News
YAYMAN: “TÜRKİYE YÜZYILI SİYASET ÜSTÜ BİR KAVRAMDIR”
reklam

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı aynı zamanda AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TBMM’de gündem dışı söz aldı.

TBMM Kürsüsünden yaptığı açıklamada Yayman, “Cumhuriyetimiz Kimsesizlerin Kimsesidir” diyerek Cumhuriyetin 100. Yılına vurgu yaptı.
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına girdiğimiz şu günlerde 99’uncu yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve bizlere cumhuriyeti armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha rahmetle, şükranla, minnetle anıyorum. Onların fedakârlıkları olmasaydı, onların kahramanlıkları olmasaydı biz, belki bugün cumhuriyetin bir vatandaşı olarak yaşayamayacaktık. Dolayısıyla ne kadar teşekkür etsek, ne kadar dua etsek azdır. “Büyük eserleri büyük liderler yapar.” diye bir söz vardır; işte, Mustafa Kemal Atatürk’ün de en büyük eserlerinden bir tanesi cumhuriyetimizin ilan edilmesi ve bu aziz millete cumhuriyetin armağan edilmesidir. İşte, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda ilerleyerek Türkiye’ye 21’inci asrı hedef gösteren ve “Türkiye Yüzyılı” kavramını ortaya koyan Cumhurbaşkanımız, yaptığı büyük eserlerle cumhuriyetimizin yücelmesi, cumhuriyetimizin yükselmesi noktasında çok önemli eserlere imza atmıştır.” Diye konuştu.

reklam