reklam
reklam
DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
STERLIN 41,5382 % 0.71
FRANG 35,9293 % 0.18
ALTIN 2.324,45 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
reklam

YAYMAN İLK ZİYARETİNİ ÇAYCI DEDEYE YAPTI..

Yayınlanma Tarihi : Google News
YAYMAN İLK ZİYARETİNİ ÇAYCI DEDEYE YAPTI..
reklam

 

TBMM Dijital Mecralar komisyon Başkanı ve Hatay AK Parti Milletvekili Hüseyin YAYMAN, meclisin tatile girmesiyle birlikle ilk olarak Çaycı Dedeyi ziyaret etti.

Afrin Zeytindalı Harekatında askerlerimize çay demlemesiyle tanınan Muhammet Bulut (87) ,askerlerimiz için moral kaynağı olmuştu.

Daha sonraki yurt içi ve yurt dışı operasyonlarda ve özellikle de Barış Pınarı Harekatında “Çay Koy Dedem, Yeniden Başlıyoruz” sloganıyla sosyal medyada akım başlatılmıştı.

Cumhurbaşkanı R.Tayyip ERDOĞAN’ın Hatay ziyaretinde de , kendi elleriyle yaptığı zeytin teşbihini Cumhurbaşkanına hediye etmişti.

TRT de yayınlanan “Ömür Dediğin” proğramda da hayat hikayesi yayınlanan Çaycı Dede,Hassa’nın adeta gönül elçisi olmuştu.

Hassa’nın gönül adamı ve kültür elçisi olan Çaycı Dedeyi ziyaret ederek gönlünü alan Hatay Milletvekili Hüseyin YAYMAN , samimi bir hava ve neşe içerisinde ziyaretten oldukça memnun kaldı.,

Çaycı Dede de,kendi yaptığı zeytin teşbihini Milletvekili YAYMAN’a hediye ederek, vatanın ve milletin selameti için duada bulundu.

Milletvekili Yayman “Çaycı Dede gibi nice Gönül ehlinin manevi desteği de bizi ayakta tutan diğer faktörlerdir. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Masa’da değil Saha’da olacağız” dedi..

Yayman’ın Hassalı Çaycı Dedeyi ziyareti vatandaşlardan büyük beğeni topladı..

reklam