reklam
reklam
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.115.183 3.674
reklam

YAVUZ; “SİZİ DÜNDE KİMSEYE MUHTAÇ ETMEDİK, BUNDAN SONRADA KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYECEĞİZ”

Yayınlanma Tarihi : Google News
YAVUZ; “SİZİ DÜNDE KİMSEYE MUHTAÇ ETMEDİK, BUNDAN SONRADA KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYECEĞİZ”
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Kırıkhan ilçe divan toplantısında yaptığı konuşmada; “Kırıkhan’ın 2023’e hazır olduğunu ve hep birlikte 2023’e kilitlenip bütün oyunları bozacağız inşallah.” Diyerek konuşmasına şöyle devam etti.
Memleketimin güzel insanları, değerli hemşerilerim. Az önce hizmet slâytta sizlerinde izlemiş olduğu gibi Belediye olarak 7 yılda kıt imkânlara rağmen bu kadar hizmeti başarmamızın tek bir sırrı var. O da birlik ve beraberlik. Milletvekilimiz Doç. Dr. Hüseyin Yayman, İlçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımızla birlik, beraberlik ve uyum içerisinde olduğumuz içindir. Hepsinden Allah (c.c.) Razı olsun. Ak Davamıza hizmet eden önceki dönem Milletvekillerimiz, eskimeyen ilçe başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
Bu dava sıradan bir dava değil. Ebediyete intikal etmiş Belediye Başkanımız İsmail Turan ve Ak Davamıza hizmet eden bütün dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, Allah’tan (c.c.) Rahmet diliyorum. Mekânları Cennet olsun inşallah.
Bu kadar hizmeti başarmamızda ki en büyük etkenlerden bir tanesi de ilçemizde misafir ettiğimiz Suriye’li çocuklarımıza bütün Kırıkhan olarak sahip çıktık. Bu vesile ile o günahsız dillerle yapılan dualara borçluyuz.
Değerli dava arkadaşlarım. Kırıkhan Milletvekilimizle, ana kadememizle, bütün dava arkadaşlarımızla 2023’e hazırdır. Hep birlikte 2023’e kilitlenip bütün oyunları bozacağız Allah’ın (c.c.) izniyle.
“SİZİ DÜNDE KİMSEYE MUHTAÇ ETMEDİK, BUGÜNDE. DUNDAN SONRADA KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYECEĞİZ”
Değerli dava arkadaşlarım. Cumhurbaşkanımızdan Allah (c.c.) Razı olsun. Milletvekillerimizden Allah (c.c.) Razı olsun. Büyükşehirden 169 milyon talep geldi yollar için. Borçlanma talebinde bulundu. İl Başkanımızla, Belediye Başkanlarımızla, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimizle; “Bizim kontrolümüzde olmak şartıyla toplamda 200 milyon borçlanma yetkisi verdik Büyükşehir Belediye Meclisinde.”
Bizim verdiğimiz yetkiyle 40 Km. sıcak asfalt yapılacak Kırıkhan’ımıza.
Yalangoz’dan – Kaletepe’ye kadar 11.5 Km., Baldıran – Özkızılkaya’yı Reyhanlı yoluna kadar 11 Km., Aleybeyli- Telbizek yolu, Saylak – Balarmudu, Kodallı yolumuz hayırlı olsun. Karaelmaslı yolumuz hayırlı olsun. Karataş, Delibekirli, Arkıtça yolu.
Biz Belediye olarak Büyükşehir Belediyesine ait olmasına rağmen Özsoğuksu Mahallemize 4 Km. yolumuz bitti. Hayırlı olsun.
Topboğazı yolunu en kısa zamanda yapacağız inşallah. Milletvekilimiz Doç Dr. Hüseyin Yayman’dan Allah (c.c.) Razı olsun. İçişleri Bakanlığımızdan kaynak çıkarttı. Bu yıl 50 – 55 Km. sıcak asfalt yapacağız inşallah.
SATHİ ASFALTLARIMIZ:
Çorum : 4 Km. Çift Kat, Eşmişek yayla yolu 5 Km. Hayırlı olsun.
Büyükşehir Belediyesine ait olmasına rağmen Baldıran, İçada ve Kurtlusoğuksu mahallelerimize sıcak asfaltları belediye olarak biz yaptık.
“YAPTIKLARIMIZI 70 GECE 70 GÜNDÜZ ANLATSAK BİTİREMEYİZ”
Çamsarı, Danahmetli, Güzelce, Yusuflu bize nasip olacak, Ak partiye nasip olacak inşallah.
Gölbaşı Mahallemize 12 dönüme yeni mezarlık yaptık. 2023’ü de 2024’ü de alacağız inşallah.
“256 KM. İÇME SUYU ŞEBEKESİ DÖŞEYECEĞİZ”
Cumhurbaşkanımızdan, Milletvekillerimizden Allah (c.c.) Razı olsun. 256 Km. içme suyu şebekesinin değişimi için 25 Bin Euro A.B Fonlarından Hatay Büyükşehir Belediyesine para getirdik. Büyükşehir Belediyesi 25 kuruş dahi ödemeyecek.
Su şebekesinin değişimi esnasında bozulacak olan yolları 2 ay içerisinde yapacağız. 100 Km.’ de kaldırımlar değişecek.
– Doğalgaz abonemiz 12 bin oldu. Doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor.
– Gölbaşı Gölü DOĞAKA projesiyle 1 Milyon 950 bin Tl. Bir aya kadar Gölbaşı Gölü projemize başlayacağız inşallah.
– Türkiye’de bir ilk. Belediyenin alt yapısını yaptığı Organize Sanayi Bölgemizin bir yıl içerisinde bacası tütecek inşallah. Ve 2000 kişiye iş verilecek. Allah (c.c.) Razı olsun VARANK Bakanımızdan.
– Parke çalışmalarımız Özkızılkaya’da devam ediyor.
– Gölbaşı Mahallemize düğün salonu yaptık.
– 2 Hafta sonra Millet Bahçesi projemizin müjdesini veriyorum.
– Mobilyacılar sitemizi kazandırıyoruz. 200 iş yeri ile Kırıkhan’ın kaderini değiştirecek proje.
– Kültür Merkezimiz onay aldı. 2023’ e kadar hizmete sunuyoruz.
24 Saat durmadan çalışmaya devam edeceğiz.
Tekrar söylüyorum; ““SİZİ DÜNDE KİMSEYE MUHTAÇ ETMEDİK, BUGÜNDE. DUNDAN SONRADA KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYECEĞİZ İNŞALLAH.” Dedi.

reklam