reklam
reklam
DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
STERLIN 40,9789 % -0.12
FRANG 35,6891 % -0.07
ALTIN 2.279,66 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
reklam

VATANDAŞ SORUYOR : SULAR NEDEN AKMIYOR?

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
VATANDAŞ SORUYOR : SULAR NEDEN AKMIYOR?
reklam

 

Kırıkhan genelinde son dönemde yaşanan su kesintileri tepkiye neden oldu.

Kırıkhan’da yaşanan ve neredeyse haftanın tamamında etkili olan su kesintileri büyük tepki gördü. Hava sıcaklıklarının üst seviyelerde olduğu ve oruç ibadetinin gerçekleştirildiği şu günlerde böyle bir sıkıntının yaşanması Kırıkhanlıları isyan noktasına getirdi.

denizli escort bayan

İftar ve sahur saatlerinde de su kesintisi yaşandığını dile getiren Kırıkhan sakinleri, bu konunun bir an önce çözülmesini talep ediyor.

Dünya ve Türkiye Koronavirüsü (Kovid-19) tahdidi ile karşı karşıya. Dünya’da bu illetten ölenlerin sayısı yüzbinleri buldu. Maalesef Ülkemizde de hayatını kaybedip virüsü kapan vatandaşlarımız var.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Devletimizin bütün Bakanları, kurum ve kuruluşları Virüs illetine karşı dünya da emsali görülmemiş çalışma temposu ve şeffaflığı ile tedbirler almıştır.
       ÖLÜMÜN KOL GEZDİĞİ BU DÖNEMDE SU KESİNTİSİ HANGİ VİCDANA SIĞAR
Hal böyle iken ve İçişleri Bakanlığımız tarafından yayınlanan genelgede açıkça beyan edildiği üzere; “ Hangi sebepten ve her ne olursa olsun kesinlikle vatandaşlarımızın suları kesilmeyecektir” ibaresi bu kadar net iken HATSU, Kırıkhan ilçemizin bazı mahallelerinde su kesintileri yapmıştır.
HATSU’NUN bu davranışı hiçbir akla ve hiçbir vicdana sığmaz. Düşünmek bile istemiyoruz ama Kırıkhan insanının sağlığı sizin için önemli değimli?
Hangi akıl ve mantıkla yapmışsanız acilen bu tutum ve davranışınızı terk edip, Vatandaşlarımızın sularını asla kesmemeniz gerekir.

reklam