reklam
reklam
DOLAR 32,3399 % 0.18
EURO 35,1446 % -0.14
STERLIN 41,1127 % -0.07
FRANG 36,3656 % -0.01
ALTIN 2.238,30 % -0,23
BITCOIN 2.168.533 -4.752
reklam

SERHAT ÇAKAR  “ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ AK GENÇLİKLE TEMİNAT ALTINDADIR.!”

Yayınlanma Tarihi : Google News
SERHAT ÇAKAR  “ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ AK GENÇLİKLE TEMİNAT ALTINDADIR.!”
reklam

Kırıkhan Ak Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi  Muhammet Serhat ÇAKAR, Yeni yıl ve Mekke’nin Fetih Yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
ÇAKAR Mesajında; “ Aziz hemşerilerim, değerli büyüklerim. Analarım, Bacılarım, Kardeşlerim. Amcalarım, Dayılarım, Teyzelerim, Halalarım. Dedelerim, Nenelerim. Öncelikle Yüce Allah’ın (c.c.) Selamı ile sizlere ve bütün Kutlu değerlerimize selam olsun.
Bir Ülkenin Varlığı ve Geleceği ancak İmanlı Genç Nesillerle teminat altına alınabilir.
Ak Gençlik olarak bizler; “ Yüce Yaratana “KALUU BELADA” verdiğimiz sözün sadakati, Büyük Kitabımız Kuran-ı Kerimin Emirleri ve Peygamber (S.A.V.) Efendimizin Sünneti Seniyyeleri rehberliği ve ışığında, Ertuğrul Gazi, Osman Gazi, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman ve Hadis-i Şerife mazhar olmuş Fatih Sultan Mehmet Han başta olmak üzere bütün padişahlarımızın düsturu ile, Ülkesi ve Milleti İçin Kefenini giyip yola çıkan eğilmeyen, bükülmeyen Ak Davamızın Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkomutanlığında “ YÜZ YILIN BÜYÜK TÜRKİYE’Sİ” ve “KIZILELMA HEDEFİ” için emin adımlarla ilerliyoruz.
Bu vatan uğruna Kanlarını döküp Canlarını veren Kahraman Şehitlerimiz sizler rahat uyuyun. Bizlere emanet bıraktığınız Vatan toprağı ve aileleriniz “ Biz Ak Gençlikle” emin ellerde. Ruhlarınız Şad. Mekânınız Cennet olsun inşallah.
Aziz hemşerilerim; Kundakta ki Bebeklerimiz ve yeni büyüyen çocuklarınız için artık endişe etmeyin. Çünkü bu yavrularımız önce Allah’a (c.c.) sonra da yine biz “ Ak Gençlere Emanet.” Ve Memleketimin güzel insanları hepinizin kalbi rahat olsun. Çünkü; Bu Memleket her karış toprağıyla; “Yine Biz Ak Gençlere Emanet.”
Ey Kiralık beyinler, himayeci ve mandacı zihniyetler. Sizler de şunu iyi bilin ki; “ Kanla, Canla alınmış bu Vatan Toprağının bir karışını dahi sizlere teslim etmeyeceğiz.”
“ İmanla Alınan İktidar, kiralık beyinlerle parçalanamaz, yok edilemez.”
ÇÜNKÜ; “BİZİM DAVAMIZ HAKTIR. VE DAVASI HAK OLANIN ZAFERİ DE MUHAKKAKTIR.”
Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam ve İnsanlık âleminin, Ülkemizin, Milletimizin, Hatay ve Kırıkhan’lı hemşerilerimizin yeni yılını ve Mekke’nin Fetih yıl dönümlerini en kalbi duygularımla kutuluyor, Yeni yılın ve Mekke’nin Fetih yıl dönümünün İslam ve İnsanlık âlemine, Ülkemize, Milletimize, Hatay ve Kırıkhan’ımıza Sağlık, Huzur, Barış, Birlik, Beraberlik ve kardeşlik getirmesini diliyorum.” Dedi.

reklam