reklam
reklam
DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
STERLIN 40,6534 % 0.01
FRANG 35,7427 % 0.57
ALTIN 2.393,53 % -0,14
BITCOIN 63.720,22 1.863
reklam

ÖNTÜRK, ‘’ HATAY TEKRAR AYAĞA KALKACAK’’

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖNTÜRK, ‘’ HATAY TEKRAR AYAĞA KALKACAK’’
reklam

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet ÖNTÜRK, 6 Şubat 2023 Tarihinde yaşanan deprem felaketinin ardından çalışmaların devam ettiğini belirterek,’’ Hatay tekrar ayağa kalkacak.’’ dedi.
8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Hatay’ı ayağa kaldırması için bizzat görevlendirilen AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet ÖNTÜRK, gündeme dair açıklamalarda bulunurken, ‘’ Öncelikle 14 Mayıs ve 28 Mayıs Tarihlerinde yapılan seçimlerde bizleri destekleyerek zafere ulaştıran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.’’ dedi.
Göreve gelir gelmez partili partisiz tüm Hatay halkının sevgisine mazhar olan AK Parti il Başkanı ÖNTÜRK, ‘’ 6 Şubat tarihinde meydana gelen yıkıcı afetin ardından ilimizi yeniden ayağa kaldırabilmek için başta Cumhurbaşkanımızın desteği olmak üzere Devletin tüm imkanlarını seferber edeceğiz.
Deprem herkeste yaralar açtı. Allah böyle bir bir acıyı bir daha yaşatmasın. Zor bir süreç yaşıyoruz ama Devletimiz tüm güzüyle yaraları sarıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız 3 defa bölgeye geldi. Her gün de arayarak yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Eksikler var mı? Elbette var. Çünkü bir anlamda küçük bir kıyamet yaşadık, dünyada çok az görülmüş bir felaketti bu. Ama milletimizle elele vererek tüm yaraları saracağız.’’ Dedi.
Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere de değinen AK Parti İl Başkanı ÖNTÜRK , ‘’Genel seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Yerel seçimler için de çalışmalarımıza şimdiden başladık. Hatay’ı ayağa kaldırabilmek için Büyükşehir Belediyesini mutlaka kazanmamız gerekir. Yükümüz ağır, kolay bir iş değil. İnşallah bu şehri yeniden daha modern ve daha güzel bir şekilde inşa edeceğiz. İstihdamı ile sanayisi ile altyapısı ile Hatay tekrar ayağa kalkacaktır.’’ dedi.

reklam