reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.966,22 -2.387
reklam

ÖMER ERDAL ÇELİK KANATLI CADDESİ’NDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖMER ERDAL ÇELİK KANATLI CADDESİ’NDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ
reklam

 

Seçim çalışmalarına yüksek tempoyla devam eden AK Parti Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ömer Erdal Çelik dün itibariyle Kanatlı Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Ömer Erdal Çelik yaptığı ziyaretlerde özellikle mütevazı kişiliği ile Kanatlı Caddesinde ki esnafların gönüllerini fethedip takdirini t.opladı.

Ziyaretlerde Kırıkhan ile ilgili yapacağı hizmetleri de anlatan Ömer Erdal Çelik; “Szlerin de destekleri ile hep birlikte en kısa sürede ayağa kalkacağız.” Dedi.

MEHMET ÖNTÜRK BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS

Ömer Erdal Çelik, ziyaretlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Öntürk’ün Hatay ve özellikle Kırıkhan için büyük bir şans olduğunu vurguladı.

Mehmet Öntürk’ün İlçe başkanlığı ve 3 dönemlik Milletvekilliği sürecinde Kırıkhan başta olmak üzere Hassa, Aktepe, Ardıçlı, Akbez ve Kumlu ilçelerinde hayata geçirdiği projeleri de anlatan Ömer Erdal Çelik ayrıca Mehmet Öntürk’ün çiftçilerimize yönelik hizmetleri, eğitim, sosyal ve sportif alanlardaki hizmetleri ile Hatay’a ve ovaya büyük kazanımları sağladığını da ifade etti. Bu hizmetlerin yanı sıra da vizyonunu da olduğunu belirterek Mehmet Öntürk’le birlikte Hatay’ın ve Kırıkhan’ın yüzünün güleceğini söyleyip esnaflardan destek istedi.

reklam