reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.670,00 1.077
reklam

LÜTFEN BİR DAKİKA

Yayınlanma Tarihi : Google News
LÜTFEN BİR DAKİKA
reklam

 

Bu ilanı okuyun ve okunmasına yardımcı olun.
Değerli büyüklerim ve genç kardeşlerim, anne ve kız kardeşim,
Senin çoluk-çocuğunu, evini barkını, malını mülkünü zorla gasp etmeye, yakıp yıkmaya ve sizi öldürmeye gelen zorba veya katillere “… buyurun beyler… bi kahve alır mısınız…” diyemezsiniz…
Biliyor ve görüyoruz ki bugün alçak ve cani terörist SİYONİST TERÖR DEVLETİ, Filistinli insanların malını mülkünü zorla gasp ediyor, çoluk-çocuk, kadın-erkek, genç ve yaşlı herkesi öldürüyor. Yaşayanlarını da Abluka adı altında o insanların bütün hayati ihtiyaçlarını-hastaların ilaçları dahil-resmen vermeyerek o biçareleri ölüme terk ediyor.
“kendini koruma hakkı” adı altında vahşice insanları ve İNSANLIĞI mahvediyor. Tabii bu vahşeti de BÜYÜK ŞEYTAN ABD ve BATI destekçileri, yazılı veya görsel medya kiralık, satılmışların himaye ve destekleri ile yapıyor.
UNUTMAYALIM Kİ o bomba ve kurşunu senin-benim Kullandığımız İSRAİL, ABD ve Batı Kökenli malzemeleri, yiyecek-içecek ve Süs eşyaları gibi tüketim maddelerinin kârıyla elde ediyor.
ÖYLEYSE sizleri insanlık ve insanlık onuru adına onların Piyasalarda, Market, Bakkal veya Pazar yerlerinde satılan MALLARINI ALMAMAYA, onları BOYKOT ETMEYE davet ediyoruz.
KENDİ YERLİ üretim ve mallarımızı kullanalım. Kendi yerli mallarını kullanan insan ve devletler ÖLMÜYOR, bilakis ayakta, dimdik, onurları ile daha sağlam ayakta duruyorlar.
Söz odur ki var olan bir ZÜLUM ve ALÇAKLIK “yok” demekle yok olmuyor, var olan bir hak ve insanlık da göz yummakla, kulak tıkamakla kaybolmuyor.
Birde ALLAH’IN EMİR ve Buyruğu vardır haaa…. Vardır haaaaaa…
Kuran-ı Kerim Hud süresi ayet 113
Buyurun
Sakın zulmedenlere eğilim göstermeyin yoksa size de ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka velileriniz (dost ve yardımcılarınız) yoktur sonra (O’ndan da) yardım göremezsiniz

Emekli din gönüllüsü
İBRAHİM KODALAK

reklam