reklam
reklam
DOLAR 32,3399 % 0.18
EURO 35,1446 % -0.14
STERLIN 41,1127 % -0.07
FRANG 36,3656 % -0.01
ALTIN 2.238,30 % -0,23
BITCOIN 2.168.533 -4.752
reklam

KIRIKHAN BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE DEPREM EĞİTİMİ VERİYOR

Yayınlanma Tarihi : Google News
KIRIKHAN BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE DEPREM EĞİTİMİ VERİYOR
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne verdiği özel talimatlarla ilköğretim, Ortaöğretim okullarında ve Liselerde Depremle ilgili Bilgilendirme Eğimi verdirip, depremden öncesi, deprem sırasında ve deprem sonrası yapılması gerekenler konularının bulunduğu bilgi içerikli broşür dağıtımı yaptırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ İlimiz ve dolayısıyla ilçemiz fay hatlarının yoğun bulunduğu bölgelerdir. Yani her an deprem olma riski ile karşı karşıyayız.

Belediye olarak bizlere göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar deprem konusunda özel çaba ve gayret göstererek gerekli tedbir çalışmalarımızı yapmaktayız.

Bu bağlamda daha önceki yıllarda ilçemizin 23 noktasında deprem sığınma alanları yapmıştık.

1 – 7 Mart Deprem haftasını fırsat bilerek pandemi sürecinde geçici bir süreliğine ara verdiğimiz ilköğretim, Ortaöğretim ve Lise okullarımızda deprem öncesi, deprem sırasında ve deprem sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili yine pandemi kuralları çerçevesinde bilgilendirme çalışmaları yaptırdık. Öğrencilerimiz ayrıca bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Depremle bilgilendirme eğitimlerimiz ve broşür dağıtım çalışmalarımız devam edecektir.” Dedi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

reklam