reklam
reklam
DOLAR 32,3445 % 0.19
EURO 35,1198 % -0.2
STERLIN 41,0489 % -0.22
FRANG 36,3994 % 0.08
ALTIN 2.240,78 % -0,12
BITCOIN 2.102.232 -6.993
reklam

KAYMAKAM ARSLAN, MİLLETVEKİLİ YAYMAN, BAŞKAN YAVUZ BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Yayınlanma Tarihi : Google News
KAYMAKAM ARSLAN, MİLLETVEKİLİ YAYMAN, BAŞKAN YAVUZ BAYRAMDA ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI
reklam

Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, İlçe Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ramazan Bayramını Şehitlerimiz ve Şehit aileleri ile birlikte geçirdi.

Ramazan Bayramının 1. Gününde Bayram Namazının Merkez Ulu Camide kılınıp vatandaşlarla bayramlaşma sonrasında Kırıkhan Şehitliği ziyaret edildi.

Bayram Namazı, Şehitlikte ki program ve Şehit aileleri ziyaret programlarına ayrıca, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Bestami Antepli, Belediye Meclis Üyeleri ve parti teşkilatı katıldı.

Şehit ailelerinde bulunduğu Şehitlikte ki programda bütün Şehitlerimiz için Aşr-ı Şerifler okunup Şehitlerimiz için indirilen Hatimlerin duaları yapıldı.

Duaların ardından Şehitlerimizin Mezarlarına karanfiller konuldu.

Şehitlikte ki programın ardından yine Bayramın 1. Günü Şehit Mehmet Budak’ın ailesi ziyaret edilip Bayramları kutlandı.

Ramazan Bayramının 2. Günün de yapılan programda Şehit İrfan Mert’in Şehadet yıl dönümünde Şehidimizin ailesi ziyaret edilip Bayramları kutlandı.

Ziyaretler esnasında yapılan ortak açıklamada ; ” Cennet Vatanımız uğruna kanlarını, canlarını vererek Şehit düşen bütün Şehitlerimizi Rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun. Kahraman Gazilerimizi şükranla, minnetle anıyor, Allah’tan (c.c.) acil şifalar diliyoruz. Bu vatan sizlere minnettar.” DenildiBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve açık hava görseli olabilirBir ayakta, anıt, açık hava ve yazı görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilirBir 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava görseli olabilir

reklam