reklam
reklam
DOLAR 32,3394 % 0.17
EURO 35,2010 % 0.02
STERLIN 41,1427 % -0.01
FRANG 36,4141 % 0.12
ALTIN 2.244,77 % 0,06
BITCOIN 2.185.347 -3.609
reklam

HATAY’DA ‘MHP RÜZGÂRI’ KIZILELMA’YA DOĞRU ESMEYE DEVAM EDİYOR

Yayınlanma Tarihi : Google News
HATAY’DA ‘MHP RÜZGÂRI’ KIZILELMA’YA DOĞRU ESMEYE DEVAM EDİYOR
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, İlçe teşkilatları ile birlikte yaptığı çalışmalarla gönülleri fethetmeye devam ediyor.
Lider, Doktrin, Teşkilat sadakati ile çalışmalarını teşkilatları ile birlikte sürdüren Murat Adal, Hatay’ın ilçelerini, ilçelere bağlı mahallelerini, Kamu kurum ve kuruluşlarını, STK temsilcilerini ve esnafları ziyaret ediyor.
Hatay’ı karış karış gezip sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Murat Adal, Hatay halkının sorunlarını dinleyip, istişarelerde bulunup sorunların çözümü noktasında gayretli çalışmalarını sürdürüyor.
Murat Adal, bir yandan halkın sorunlarını dinlerken diğer yandan Türkiye’nin verdiği Beka mücadelesini, dış mihraklar ve içeride ki işbirlikçilerin Türkiye’yi bölmek için hayata geçirdiği projelerini anlatıyor.
Gittiği her yerde, Türkiye’ye içerden ve dışarıdan yapılan ekonomik, psikolojik ve sosyolojik saldırıları anlatan Murat Adal, Ülke bekası için birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile kenetlenerek tarih boyunca olduğu gibi şimdide aynı birliktelikle düşmana fırsat vermeden zaferin kazanılacağını anlatıyor.
Yaptığı ziyaretler de Milliyetçi Hareket Partisi olarak başta Bilge Lider MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli bey olmak üzere, Cumhur İttifakı kurulurken hiçbir karşılık ve menfaat beklemeden; “ Söz Konusu Vatan ise; Gerisi Teferruattır.” Düsturu ile Ülke bekası için MHP Hatay Teşkilatı ve Ülkücüleri olarak karşılık beklemeden Ülke bekası için çalıştıklarını altını önemle çiziyor.
MHP İl Başkanı Murat Adal ve Teşkilatların yoğun tempoda ki çalışmaları Hatay halkı tarafından da takdir toplayıp, gönülleri fethediyor.Bir Murat Adal dahil 5 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabı görseli olabilirBir Murat Adal dahil 6 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

reklam