reklam
reklam
DOLAR 32,5765 % 0.01
EURO 34,9209 % 0.08
STERLIN 40,6235 % 0.16
FRANG 35,7150 % 0.03
ALTIN 2.424,95 % -0,21
BITCOIN 66.762,00 -0.057
reklam

GÖLBAŞI PROJESİ İÇİN OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANTI YAPILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
GÖLBAŞI PROJESİ İÇİN OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANTI YAPILDI
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Gölbaşı mahallesinde hayata geçecek proje için Belediye Meclis üyeleri ile olağan üstü Meclis toplantısı yaptı.

24.02.2020 Pazartesi günü saat 10.30’da Belediye Meclis salonunda yapılan toplantı Saygı duruşunun yapılıp İstiklal Marşı ve duaların okunması ile başladı.
Toplantının özel gündem maddesi olan Gölbaşı Mahallesinde hayata geçecek proje için Başpınar mahallesine ait Gölbaşı mahallesine yakın olan 80 dönümlük arazinin Mera alanından çıkartılıp hazineye devredilmesi talebi için Meclisin oylarına sunuldu. Yapılan oylamada oy birliği ile özel gündem maddesi kabul edilmiş oldu.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Bestami Kilislioğlu ve Ahmet Terzioğlu dahil, oturan insanlar ve iç mekan

Meclis toplantısında proje ile ilgili bilgi veren Başkan YAVUZ; “ Gölbaşı mahallemizde hayata geçireceğimiz proje ilçe turizmi açısından da büyük önem arz etmektedir.

Milli parklar genel müdürlüğü ile yapmış olduğumuz toplantı sonrasında Başpınar mahallemize ait Gölbaşı mıntıkasına yakın bölgedeki 80 dönümlük arazi şuanda mera halinde. Bizler mera halinde ki bu arazinin hazineye devri konusunda talepte bulunmamız gerekiyordu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza gerekli yazışmalar gönderilmiş durumda.

Gölbaşı mahallemizde hayata geçireceğimiz projenin ilk etabında Eğitim kampı şeklinde düşünülüp; 8 Adet Turizm odaklı ev, Sosyal Tesis, Gözlem Kulesi, Yürüme alanı, İskele alanı gibi fiziki projelerin hayata geçirilmesini hedefliyoruz. 

Projemizin hayat geçmesi ile dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayacaktır.

Bu projemizde bizlere büyük destek veren Hatay Milletvekilimiz Doç. Dr. Sayın Hüseyin Yayman beye ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Projemiz Milli parklar genel müdürlüğü tarafından tamamlanmak üzere. 3 Boyutlu olarak hazırlanacak projemizi sizlerle ve tüm kamuoyuyla paylaşacağız. 

Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca projede oy birliğini sağlayan ve meclisimizde gurubu bulunan siyasi partilerimizin meclis üyelerinin hepsine teşekkür ederim.” Dedi.

reklam