reklam
reklam
DOLAR 32,4968 % 0.16
EURO 35,0706 % 0.49
STERLIN 41,0912 % 0.82
FRANG 35,7407 % 0.62
ALTIN 2.438,08 % -0,02
BITCOIN 62.779,99 -1.473
reklam

Cirnooğlu “Memleketimize hayırlı olsun “

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cirnooğlu “Memleketimize hayırlı olsun “
reklam

Kıymetli hemşehrilerimiz;
Yerel seçim sürecini zaferle sonuçlandırdık. Bu süreçte bizleri destekleyen tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Bu zafere katkıda bulunan Yönetim Kurulu üyelerimize, Kaçep Başkanımıza,Belediye meclis üyelerimize, Hukuk Birimimize, bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan genç kardeşlerimize, teşekkürü bir borç bilirim. Yine aynı zamanda Bölge Milletvekillerimiz Sn.Hüseyin Yayman ve Sn.Lütfi Kaşıkçı’ya, AK Parti Ana Kademelerine, Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Sn. Ayhan Yavuz’a da teşekkür ederim.
5 yıldır birlikte ilçe başkanlığı yaptığımız süreçte dürüstlüğünden, doğruluğundan, emin olduğum Cumhur ittifakı Kırıkhan Belediye Başkanımız Sn. Ömer Erdal Çelik’e başarılar diler, Belediye Meclis Üyesi seçilen arkadaşları da tebrik ederim. Aynı zamanda Muhtarlık seçiminde yeni görev alan muhtarlarımızı tebrik eder, muhtarlık sürecinde mücadele eden tüm adaylarımıza teşekkür ederim.
6 Şubat deprem felaketinin ardından ihtiyacımız olan,Hatay’ımızı ayağa kaldırma noktasında bilgisine tecrübesine inandığım ve güvendiğim Milliyetçi Ülkücü Hareket tarafından sevilen, sayılan bir isim olan memleket sevdalısı Sn. Mehmet Öntürk’ün başarısını da en kalbi duygularımla kutluyorum. Çıkan sonuçların memleketimize hayırlı olmasını diler, görevlerinde başarılar dilerim.

Hamza CİRNOOĞLU
MHP KIRIKHAN İLÇE BAŞKANI

reklam