reklam
reklam
DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
STERLIN 40,9789 % -0.12
FRANG 35,6891 % -0.07
ALTIN 2.279,66 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
reklam

CİRNOOĞLU; “İLAHİ İMTİHANDA SABIR HER DAİM ZAFERİ MÜJDELER”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
CİRNOOĞLU; “İLAHİ İMTİHANDA SABIR HER DAİM ZAFERİ MÜJDELER”
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkhan İlçe Başkanı Hamza Cirnooğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
CİRNOOĞLU Mesajında; “ Değerli hemşerilerim. Dünya ve Ülke olarak Korona virüsü denen illet bizleri birçok değerlerimizden zorunlu olarak uzak kalmamıza vesile oldu.
Öncelikle Virüs vaka’sında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan (c.c.) Rahmet, ailelerine ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabırlar, hasta kardeşlerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum.
Korona virüsü sonrası kurulacak olan yeni Dünya düzeni senaryolarını hepimiz gözlemliyor ve takip ediyoruz. Ayrıca bu salgın esnasında, yenidünya düzeninde Türkiye’nin olmasını istemeyen bazı çevrelerce salgın sürecini başarıyla yönetmiş Cumhur İttifakı hükümetimize nifak sokulmak istenmektedir. Ve aynı anda ekonomik manipülasyonlarla da Ülke ekonomisine balta vurulmak istenmektedir.
Milliyetçi Hareket Partisi ve Bilge Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli Bey her daim ülke bekası söz konusu olduğunda hiçbir makam, mevki ve siyasi istikbal düşünmeden Devletine ve Milletine sahip çıkmıştır. Çıkmaya da devam edecektir.
Tarih boyunca inancımız, Vatan sevdamız, birlik ve beraberliğimiz ve bunların ışığında sabrımızla zaferler elde ettiğimize tüm dünya şahit olmuştur.
Cenab-ı Zül Celal Kuran-ı Kerimde birçok yerde; “Allah (c.c.) Sabredenlerle Beraberdir.” Buyurur. Okçular tepesini terk etmeyelim ki; Taif seferi sonrasında Efendimize (S.A.V.) Fetih Suresi ile Mekke’nin fethi gibi büyük fetihleri Yüce Milletimize nasip eylesin.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk – İslam âleminin, Ülkemizin, Milletimizin, Hatay ve Kırıkhan’lı hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, Ramazan Bayramının Türk – İslam âlemine, Ülkemize, Milletimize, Hatay ve Kırıkhan’ımıza sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

porno sex

reklam