reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.027,60 -0.644
reklam

Cirnooğlu “Hatay’ı bu tembel ve işgörmez zihniyetten kurtaracağız”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cirnooğlu “Hatay’ı bu tembel ve işgörmez zihniyetten kurtaracağız”
reklam

Cumhur ittifakı Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayımız sayın Mehmet ÖNTÜRK’ün 3(üç) dönem Hatay milletvekilliği yaptığı süre içerisinde; yetkin siyasi birikimiyle yaptığı başarılı hizmetleri, tüm hemşerilerimizin takdiri ile malumdur.
Bundan sonra Hatayımızın ve Kırıkhanımızın inşasına ve ihyasına yenilikçi, çözüm odaklı, güven veren icraatlarıyla farkını ortaya koyacağına Hatayımızın ve Kırıkhanımızın hikayesini yeniden yazacağına, tüm mesaisini çalışkanlığı, enerjisi ve birikimiyle hemşerilerimize hizmet etmeye vakfedeceğine olan inancım tamdır.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkhan ilçe Başkanlığı olarak, Bilge Liderimiz sayın Devlet BAHÇELİ beyin talimatları doğrultusunda, Cumhur ittifakı yerel seçimler için kollarını sıvadı, yüksek bir konsantrasyon ve azimle Kırıkhanımızın inşa ve ihya etme aşkıyla ve şevkiyle çalışmalarımızı dahada yoğunlaştıracağız. polemik siyasetine girmeden, çatışma ve girginliğe müsama göstermeden kıymetli seçmenlerimizle iletişim kurup buluşacağız.

Kırıkhanımızda oluşan yıkım ve tahribatın ardından her alanda köklü dönüşüme yön vereceğiz ve destek olacağız.

Genelden yerele birlik, ülke yönetiminde dirlik, ayırmadan ayrışmadan canla başla hayal değil gerçekleri göstererek kazanacağız.

Hatay’ı Bu Tembel ve İşgörmez zihniyetten kurtaracağız.

MHP Kırıkhan İlçe Başkanı
Hamza Cirnooğlu

reklam