reklam
reklam
DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
STERLIN 40,9664 % 0.15
FRANG 35,9136 % 0.19
ALTIN 2.324,87 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
reklam

BAŞKAN YAVUZ GEZİCİ ARAÇLA KIRIKHAN’I DEZENFEKTE ETTİRDİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN YAVUZ GEZİCİ ARAÇLA KIRIKHAN’I DEZENFEKTE ETTİRDİ
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Dünyayı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı tedbir çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.
Başkan YAVUZ, Koronavirüsünün (Kovid-19) Ülkemizde ilk duyulduğu ve Devletimizin tedbir genelgelerini harfiyen uyguluyor.
YAVUZ, Bu bağlamda, Temizlik işleri ve Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından Kırıkhan’da 4. Kez dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını başlatılıp, gezici araçla da bütün ilçede dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yaptırdı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; Devlet ve bizlerde Belediye olarak Bilim Kurulumuzun önerdiği, İlgili Bakanlıklarımızın genelgeleri doğrultusunda tedbir çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
İlçemizde dezenfekte çalışmalarımızın 4. Turuna ek olarak gezici aracımızla Kırıkhan’ın bütün cadde ve sokaklarını dezenfekte edip ilaçladık. Sıkılan dezenfekte ilacının insan sağlığına olumsuz etkisi bulunmamaktadır.
Devlet ve Belediye olarak bizler elimizden geleni fazlasıyla yapma gayretindeyiz. Ama siz değerli hemşerilerimizin de kendi izole çalışmasını yapmaları çok önemli. Lütfen Devletimizin tedbir çağrılarına uyalım.
SİZİN SAĞLIĞINIZ VE HAYATINIZ BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLDİR.
KENDİNİZ VE SEVDİKLERİNİZ İÇİN EVDE KAL KIRIKHAN.!” Dedi.

Görüntünün olası içeriği: ofis ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: açık hava
reklam