reklam
reklam
DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
STERLIN 41,0370 % 0.02
FRANG 35,7849 % 0.18
ALTIN 2.300,19 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
reklam

BAŞKAN YAVUZ; “AZERBAYCAN’LA, BAYRAKLARDAKİ HİLALİMİZ GİBİ KALPLERİMİZDE, YÜREĞİMİZDE BİR ATAR”

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN YAVUZ; “AZERBAYCAN’LA, BAYRAKLARDAKİ HİLALİMİZ GİBİ KALPLERİMİZDE, YÜREĞİMİZDE BİR ATAR”
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı ve Ak parti Gurup Başkan Vekili Ayhan Yavuz Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 2020 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısında Azerbaycan’a Ermenistan tarafından yapılan saldırılarla ilgili gurubu adına konuşma yaptı.
Başkan YAVUZ konuşmasında; “Azerbaycan bizim canımız. Bir ananın iki oğlu gibi. Birlikte kalbimiz atar, bir ağacın dalları gibiyiz.
“BAYRAKLARDA Kİ HİLALİMİZ GİBİ KALBİMİZDE, YÜREĞİMİZDE BİR ATAR.”
Karabağ’da ki yaşanan olayları 30 yıldır, orada ki kardeşlerimizin çektiği zulümleri hepimiz gördük, biliyoruz.
Karabağ’da ki, Hocalı’ da ki o annelerin karnında ki yavruların çektiği işkenceleri, nasıl ölüme terk edildiklerini de görüyoruz.
“AMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BUGÜN TÜRK MİLLETİ YENİDEN AYAKTA, YENİDEN DİRİLİŞLE ORADA TÜM VARLIĞIYLA GÜCÜNÜ GÖSTERMİŞ VE DÜNYAYA MEYDAN OKUMUŞ ŞEKİLDE, ERMENİ’LERİ VE ERMENİ’LERLE BERABER OLANLARI ÖNÜNE KATIP, SİLİP, SÜPÜRÜP GÖTÜRÜYORUZ.”
Burada şunu söylemek istiyorum. Ak Parti gurubu olarak, biz sonuna kadar yapılan bu harekâtı destekliyoruz. “ORADA Kİ CANLARIMIZIN DA, KARDEŞLERİMİZİN DE YANINDA DA SONUNA KADAR DURUYORUZ. DUALARIMIZ DA ONLARLA BERABER, GÜCÜMÜZDE ONLARLA BERABER. ALLAH (C.C) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.” Dedi.

reklam