reklam
reklam
DOLAR 32,3368 % 0.16
EURO 35,2111 % 0.05
STERLIN 41,1584 % 0.04
FRANG 36,4153 % 0.12
ALTIN 2.246,92 % 0,15
BITCOIN 2.203.621 -2.434
reklam

BAŞKAN YAVUZ; “2021 YILI MİLLETİMİZE VE TÜM İNSANLIK ALEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN”

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN YAVUZ; “2021 YILI MİLLETİMİZE VE TÜM İNSANLIK  ALEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN”
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan YAVUZ Mesajında; “2020 Yılı Dünyamız ve Ülkemiz adına çok acı ve sancılı geçen bir yıl oldu.

2020 Yılı başlarında Elazığ depremi, Mart Ayının başlarından bugüne kadar Korona illetinden dolayı Ülke genellinde, İlimizde ve İlçemizde birçok hısım, akraba, eş, dost ve arkadaşlarımız hayatını kaybetti. Yakın tarihte İzmir’de yaşanan depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız bizlere derin üzüntü ve acılar yaşattı. Öncelikle Depremlerde ve Korona illetinden dolayı hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan (c.c.) Rahmet, Yüce Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Korona illetine yakalanan bütün kardeşlerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum.

Yüce Rabbimden Niyazım odur ki; Yeni yıl hepimiz için yeni umutların, sağlıklı, huzurlu ve bereketli günlerimizin geldiği, o güzel neşeli günlerimize kavuştuğumuz yıl olsun. 

“Bizim için yılbaşı bir takvim olayıdır. Hiçbir dini özelliği yoktur. Bizim için yeni yıl, sadece üzüntü ya da sevinci ile bir yılı geride bırakmak değil, yeni beklentilerimizin, umutlarımızın ve hedeflerimizin başlayacağı bir yıla adım atmaktır. Her yeni yıl; insanlar için atılımlar, yeni umutlar kısaca yenilikler yılıdır. Rabbim 2021 yılının her anını en güzel şekilde Allah (c.c.) yolunda yapılacak yeni hizmetlerle değerlendirmeyi, her gününü faydalı ve hayırlı amellerle yaşamayı cümlemize nasip etsin.

2021 yılını yeni umutlar, yeni beklentiler ve heyecanla karşılayıp farkındalık oluşturarak, ilçemize artı değer katıp şehrimizin modern bir kent olması yolunda çalışmalarımıza bugün olduğu gibi bundan sonrada sosyal ve hizmet belediyeciliği ile birlikte Gönül Belediyeciliğinde zirve yapma ve vatandaşlarımıza hizmet etme gayretimiz durmaksızın devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılında yaşanan savaşların, acıların, felaketlerin, üzüntülerin ve olumsuzlukların yaşanmaması ve Korona illetinin son bulması temennisiyle 2021 yılının tüm dünyaya, İslam âlemine Milletimize ve  tüm hemşerilerime sağlık, sevgi, barış, huzur, hoşgörü ve mutluluklar getirmesi dilerim. Yeni Yılımız hayırlara vesile olsun.” Dedi.

 

 

reklam