reklam
reklam
DOLAR 32,4071 % 0.22
EURO 35,1035 % -0.05
STERLIN 41,0772 % 0.41
FRANG 35,9436 % 0.24
ALTIN 2.326,45 % 0,26
BITCOIN 2.297.196 -0.385
reklam

BAŞKAN CİRNOOĞLU ”DURMADAN YORULMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN CİRNOOĞLU ”DURMADAN YORULMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
reklam

MHP Kırıkhan ilçe Teşkilatı dur durak bilmiyor, gecesini gündüzüne katarak vatandaşın acısı ile tatlısı ile yanında olup bir örnek teşkil ediyor.

Yeni Yönetimi ile Şaha kalkmış bir vaziyette zamanın tamamını Kırıkhan Halkı ile geçiren MHP İlçe Başkanı Hamza Cirnooğlu, Yeni yönetim kurulu ile beraber İlçede mahalle, ev, esnaf, STK  ve kurumları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam ederken,  MHP İlçe teşkilatının yaptığı bu ziyaretler büyük memnuniyete sebep oluyor.

Başkan Cirnooğlu ”Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin  bizlere yıllar önce ifade ettiği ve emir verdiği gibi 2023’de bölgesinde lider ülke Türkiye olabilmek için, daha sonra da Milliyetçi Türkiye’ye, Turan’a, Kızıl Elma’ya varabilmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Yüce yaradan ömür verdiği ve nasip ettiği sürece bu kutlu yolda kutlu davamızı en üst düzeye çıkarma hedefi ve azmi içinde olacağız. Bu görev bir bayrak yarışıdır. Bizler bugün bu dava arkadaşlarımızın gücü, dirayeti, yılmak ve yorulmak bilmeyen enerjileriyle ilçemizde gönül seferberliği başlatarak çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan, küçüklerimizin umudunu, kardeşlerimizin gücünü ve büyüklerimizin de duasını alıp yola revan olacağız. Vakit birlik olma günü, gün iri olma, gün diri olma günüdür. Türkmen Beyimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin; “Ulaşacak özlemlerimiz vardır. Gerçekleştireceğimiz hayallerimiz vardır. Mutlaka varacağımız yüksek ülkülerimiz vardır. Beraber olursak başarırız. Ayrı ayrı değil, birlikte durursak sonuç alırız” sözlerini hem bize bir rehber hem de davamız yolunda bize ışıktır olacaktır.” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Hamza Cirnooğlu ve Muhammet Tolga Üçdal dahil, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, Nuri Çelik dahil, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, Muhammet Tolga Üçdal dahil, ayakta duran insanlar

 

 

reklam