reklam
reklam
DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
STERLIN 41,6173 % 0.74
FRANG 35,9991 % 0.28
ALTIN 2.324,83 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
reklam

ASKERLERİMİZİN İHTİYAÇLARI EKSİKSİZ KARŞILANIYOR

Yayınlanma Tarihi : Google News
ASKERLERİMİZİN İHTİYAÇLARI EKSİKSİZ KARŞILANIYOR
reklam

Kırıkhan’da geçici olarak barınmakta olan Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin ihtiyaçlarının eksiksiz olarak karşılandığı belirtildi. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda gösterilen bilgi kirliliğine itibar edilmemesi gerekliliği vurgulandı.  

Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,  ilçe idari amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Türk Devletinin güçlü olduğuna dikkat çekilen açıklamada, ilçede geçici barınma merkezlerinde kalan askerlerin tüm ihtiyaçlarının eksiksiz olarak karşılandığına dikkat çekildi.

Suriye’de gerçekleştirilen Bahar operasyonları nedeniyle ilçede geçici olarak kalan askerleri yetkililerle sürekli temas halinde olunduğuna dikkat çeken Kaymakam Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Yavuz ” Belirtilen eksiklikler en kısa sürede giderilmektedir. Anında yapılamayan ancak kısa sürede çözülen konular olabiliyor, onu da kısa sürede çözümlüyoruz. Türk Devleti güçlü bir devlettir,  vatanı uğruna canını, kanını her şeyini feda eden güvenlik güçlerimizin hiçbir şeyi eksiksiz kalmıyor. Kurulan bir komisyon ihtiyaç duyulan malzemeleri tespit ediyor, bunun teminini sağlıyor ve en kısa sürede ihtiyaç duyulan askeri birliğe teslim ediliyor. Askerlerimizin hiçbir eksiği bulunmamaktadır. “dedi.

Bugüne kadar belirtilen tüm ihtiyaçların en kısa sürede temin edilerek giderildiğini belirten Karamehmetoğlu ve Yavuz ” Ancak sosyal medya üzerinden yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek paylaşımlar yapılmaktadır. İyi niyetle yapılan ama maksadı aşan paylaşımlara itibar edilmemeli. Her konuda halkımız bilgilendirilmektedir.  İhtiyaç hali olursa elbette ki her konuda yardımlarını esirgemeyen halkımızı göreve davet ederiz. Ancak şu anda herhangi bir eksiklik söz konusu değildir” dediler.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz “Kahraman askerlerimiz vatan ve millet savunması uğrunda canlarını hiçe sayarak büyük bir özveriyle mücadelelerini sürdürüyorlar,  Devletimiz operasyondaki askerlerimize maddi manevi her türlü desteği veriyor. Milletimiz de ordusunun yanındadır. Türkiye, ‘tek yürek’ Bahar Kalkanı Harekâtını destekliyor.” dediler.

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, iç mekan


reklam