reklam
reklam
DOLAR 32,5311 % -0.04
EURO 34,9338 % 0.16
STERLIN 40,7306 % 0.29
FRANG 35,5648 % 0
ALTIN 2.436,85 % 0,56
BITCOIN 63.429,83 -4.406
reklam

70 DÜVELİN YAPAMADIĞINI 7 SATIR YAZIYLA YAPAMAZSINIZ.!

Yayınlanma Tarihi : Google News
70 DÜVELİN YAPAMADIĞINI 7 SATIR YAZIYLA YAPAMAZSINIZ.!
reklam


Vatan Sevgisi İmandandır. Değerli okuyucularımız, Kırıkhan’mızın hayırsever ve güzel insanları.
Bugün Besmele dahi çekemeyenler, Peygamber Efendimizin (S.A.V.) Hadis-i Şerifleri ile Kırıkhan’a ve onun güzel insanlarına iftira ve karalama kampanyası başlatmıştır.
Provakatif ve İftira foto ile paylaşılan haberde, yaşlı bir adam çöp konteynırından kendisine yiyecek gezip Devletimizin özellikle de Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın insanları aç bıraktığı iddiası var.
Bu tamamen eyyam, provakasyon, iftira ve yalandır.
Her daim ve özellikle son dönemlerde, Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İş adamları, Fırıncı esnaflarımız bütün ekip ve çalışanları ile gece – gündüz demeden yardım paketleri, gıda kolileri ve hatta ev ev dolaşmak kaydı ile sıcak Ramazan pidelerini Kırıkhan’ın en ücra köşelerine kadar dağıtımlarını, Ağa babaları 70 değil 70 bin düvel gördü ama kalp gözleri kapalı bu zihniyetler görmedi.
Bütün bunların yanı sıra, gencinden, yaşlısına, kadınından erkeğine hatta çocuklarımıza kadar bütün Kırıkhan halkı; “Kardeşliği, birlik, beraberlik ve dayanışması ile ne kadar fakir kardeşlerimiz var ise yardım kolileri, sıcak yemekler, fitre ve zekâtları dâhil olmak üzere yapmış olduğu yardımlar Hatay’a emsal olmuştur.
Şu çok iyi biline ki; Değil Kırıkhan’ın fakiri, dışarıdan gelen misafiri bile aç kalmaz, Kırıkhan insanı misafirinin karnını doyurmadan göndermez.
KIRIKHAN’DAN SADECE; “ 7 SATIR YAZI YAZANLARA EKMEK ÇIKMAZ, SADECE ONLAR AÇ KALIR!”
Hiç kimse ve hiçbir zihniyet; “70 Düvelin Devletimize, Milletimize ve Kırıkhan’ımıza tarih boyunca yapamadığını, yıkamadığını, “SİZLER 7 SATIR YAZIYLA” yapamazsınız, yıkamazsınız.
BAŞARAMADINIZ.! BAŞARAMAYACAKSINIZ.!
SON SÖZÜMÜZ; “ŞEYTANLA YOLA ÇIKANIN SONU CEHENNEMDİR.! VESSELAM…

reklam