reklam
reklam
DOLAR 32,4795 % -0.2
EURO 34,9420 % 0.29
STERLIN 40,7419 % 0.36
FRANG 35,6102 % 0.13
ALTIN 2.436,43 % 0,55
BITCOIN 64.926,82 1.231
reklam

ABDULLAH ÖĞÜNÇ’TEN MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Yayınlanma Tarihi : Google News
ABDULLAH ÖĞÜNÇ’TEN MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR
reklam
Hatay Tabiatı Koruma Dernek Başkanı Abdullah Öğünç İncirli-Perişan Mahallesinde bulunan Gazella – Gazella Dağ Ceylanları Rehabilitasyon Merkezinin yolunun yapılması ile ilgili Milletvekili Doç.Dr.Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür mesajı yayınladı.
ÖĞÜNÇ Mesajında; “ Türkiye’de sadece Kırıkhan’da bulunan Gazella-Gazella Dağ Ceylanları için İncirli-Perişan Mahallemizde 2014 yılında Rehabilitasyon Merkezi Kurduk.
Rehabilitasyon Merkezimiz son yıllarda yerli ve yabancı doğaseverlerimiz tarafından da büyük bir ilgi odağı haline geldi.
Gazella-Gazella Dağ Ceylanlarının soyunun artması için özel üretim çalışmaları yapmaktayız.
Ak Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Doç.Dr. Hüseyin Yayman bey ve Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz Rehabilitasyon Merkezimizin kurulmasında ve geliştirilmesinde büyük katkı ve destekleri oldu.
Milletvekilim Sayın Doç.Dr. Hüseyin Yayman bey ve Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz beyin destekleri ile kısa bir süre önce Rehabilitasyon Merkezimizin Kilittaşı yol çalışmaları başlamış olup yol yapımı devam etmektedir.
Şahsım, bütün doğa severlerimiz ve Kırıkhan’lı hemşerilerimiz adına Milletvekilimiz Sayın Doç.Dr.Hüseyin Yayman beye ve Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz beye teşekkür ederim.” Dedi.
reklam