reklam
reklam
DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
STERLIN 40,9194 % -0.3
FRANG 35,8419 % 0.36
ALTIN 2.308,42 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
reklam

YILANLI’DA KAPANAN YOLLAR KIRIKHAN BELEDİYESİ TARAFINDAN AÇILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
YILANLI’DA  KAPANAN YOLLAR KIRIKHAN BELEDİYESİ TARAFINDAN AÇILDI
reklam

Geçtiğimiz gece başlayan kar yağışı Kırıkhan’a bağlı Yılanlı mahallesinde yolların kapanmasına sebep oldu.

Durumun Kırıkhan Belediyesine intikal etmesinin ardından Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Fen işleri müdürlüğü ve diğer ilgili birim müdürlerini seferber ederek Yılanlı mahallesinin yollarını Kardan temizleyerek kapanan yolları açtırdı.

Yapılan yol temizleme ve açma çalışmalarını Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz bizzat yerinde takip etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Kış mevsiminin meydana getirdiği olumsuz koşullar nedeniyle bazı mahallelerimizde yol kapanması, fırtınalarda çatıların uçması, ağaçların devrilmesi gibi küçük çapta da olsa afetler yaşıyoruz. Gerek Kaymakamlık gerekse Belediye olarak bu tür afetlere anında müdahale edip vatandaşlarımızın kış şartlarını rahat geçirmesi, herhangi bir can kaybı olmaması için gayret ediyoruz. Rabbim Ülkemizi, Milletimizi ve Memleketimizi büyük – küçük bütün afetlerden korusun” dedi.

Görüntünün olası içeriği: açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Haci Ali Ince dahil, ayakta duran insanlar, dağ, gökyüzü, ağaç, kar, açık hava ve doğa
Görüntünün olası içeriği: ağaç, gökyüzü, kar, açık hava ve doğa
reklam