reklam
reklam
DOLAR 32,5720 % 0.15
EURO 34,9128 % 0.67
STERLIN 40,5817 % 1.01
FRANG 35,8313 % 0.49
ALTIN 2.438,84 % 0,25
BITCOIN 66.485,43 0.51
reklam

YAYMAN; “YENİ MOBİLYACILAR SİTESİ İLE KIRIKHAN, HATAY’IN GÖZ BEBEĞİ OLACAK”

Yayınlanma Tarihi : Google News
YAYMAN; “YENİ MOBİLYACILAR SİTESİ İLE KIRIKHAN, HATAY’IN GÖZ BEBEĞİ OLACAK”
reklam

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Kırıkhan’a yapılacak olan yeni mobilyacılar sitesi ile ilgili açıklamada bulundu.
Geçtiğimiz hafta sonu Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Belediye Meclis üyeleri ve parti teşkilatı ile birlikte yeni mobilyacılar sitesinin yerinde incelemelerde bulunan Milletvekili Hüseyin YAYMAN burada yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“ Değerli Hemşerilerim. Hatay’a ayrı bir önem veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin destekleri ve Kabinemizin bütün Bakanlarının katkıları ile ilimiz ve ilçemiz adeta evrim yaşamaya ve tam anlamıyla Medeniyetler şehrinin beşiği olmaya devam ediyor.
Doğup büyüdüğüm kendi memleketim olan güzel ilçem Kırıkhan’ımıza, kitaplara sığmayan yatırım ve hizmetleri Milletvekili olarak bizler, Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, İlçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik, Meclis üyelerimiz, parti teşkilatımız, STK Temsilcilerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, Kanaat önderlerimiz ve çok değerli basınımızla birlikte; “ SEN – BEN YOK. BİZ VARIZ.” Hizmet anlayışımızla sunmaya ve ilçemizi kalkındırmaya devam ediyoruz.
Kırıkhan’ın Modern bir şehir haline gelmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayacak olan YENİ MOBİLYACILAR SİTESİ de bunlardan bir tanesi.
Hepimizin de bildiği üzere yeni mobilyacılar sitesinin yer belirlenmesi ile ilgili 2021 yılı Ocak ayı Belediye Meclisi Olağan toplantısında, Yeni Mobilyacılar sitesinin SİT alanı şerhi kaldırılmış, Ilıkpınar mahallesi karşısında bulunan 134 parsel numaralı 165 dönümlük arazinin yasa gereği kamu yararı kararı alınması hususu oylamada oy birliği ile kabul edilmişti. Belediye Meclisimizin bu kararı ile yeni mobilyacılar sitemizin önünde ki büyük engellerden biri ortadan kalkmış oldu. Bu vesile ile Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz ve Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ederim.
Milletvekili olarak bizlerde Ankara’da ilgili Bakanlarımızla gerekli bütün görüşmeleri yaptık. Ve Allah’ın (c.c.) izniyle en kısa süre içerisinde yeni mobilyacılar sitesini güzel Kırıkhan’ımızın hizmetine sunacağız. Ve böylece; “YENİ MOBİLYACILAR SİTESİ İLE KIRIKHAN, HATAY’IN GÖZ BEBEĞİ OLACAK.”
Bu güzel ve önemli projenin hayata geçmesinde en büyük pay sahibi olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beye, İlgili bütün Bakanlarımıza, Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a, ilçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik’e, Belediye Meclis üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

KIRIKHAN’IN YENİ HEDEFİ : MOBİLYACILAR ŞEHRİ

reklam