reklam
reklam
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.110.179 -1.264
reklam

YAYMAN ÇİFTÇİLERİN SORUNU İÇİN BAKAN PAKDEMİRLİ İLE GÖRÜŞTÜ

Yayınlanma Tarihi : Google News
YAYMAN ÇİFTÇİLERİN SORUNU İÇİN BAKAN PAKDEMİRLİ İLE GÖRÜŞTÜ
reklam

Ak Parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman Hatay için Ankara’da çalmadık Bakan kapısı bırakmıyor.

Tüm sevdası Hatay olan Milletvekili YAYMAN, Ekonomi, Sağlık, Eğitim, Sosyal, Kültürel, Ulaşım ve spor alanlarında Hatay için yapılması gereken bütün hizmetlerle ilgili gece-gündüz demeden, siyasi görüş ayrımı yapmadan, “SEN-BEN YOK BİZ” varız hizmet anlayışıyla toplumun her kesimine hitap eden düsturu kısa zamanda Hatay halkı tarafından da taraflı tarafsız takdir topluyor.

Hatay için yapılacak hizmetler Bağlamında Çiftçilerimizin sorunları ve çözümü noktasında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşme yapan Milletvekili Hüseyin Yayman görüşme ile ilgili açıklamada bulundu.

YAYMAN açıklamasında; “Çok değerli hemşerilerim. Dünyayı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüsü ile Devlet ve Millet olarak amansız bir mücadele veriyoruz.

Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey ve Cumhur İttifakı Hükümeti olarak zorlu pandemi sürecinde Ülkemiz ekonomisi için çok başarılı politikalar üretip hayata geçiriyoruz. Yapılan Başarılı ekonomik politikalar sayesinde Amerika başta olmak üzere Dünya ülkelerine göre bu süreci çok az hasarla atlatmanın gayreti içindeyiz.

Aziz Milletim, Değerli hemşerilerim. Hükümetimizin başarılı ekonomi yönetiminden elbette ki Hatay’lı çiftçilerimizin de faydalanabilmesi için Milletvekili olarak bizler de çok değerli Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile verimli bir görüşme yaptık.

Öncelikle Değerli Bakanımıza Hatay’ın can damarı olan ormanlarımızın atlattığı yangın badirelerinde yangınlar söndürülünceye kadar bizzat söndürme çalışmalarının başında olmasından dolayı şahsım ve Hatay’lı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Sayın Bakanımızla Hatay’lı çiftçilerimizin sorunları konusunda ki görüşmemizde pandemi sürecinde çiftçilerimizin yaşadığı sıkıntılar ve çiftçilerimize verilen ve verilmesi gereken desteklerle ilgili görüştük.

Görüşme esnasında çok değerli Bakanımız Hatay’a şu mesajı verdi; “ Hatay ve Hatay’lı hemşerilerimiz, Başta Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey ve Bakan olarak bizler için çok değerli ve kıymetlidir. Hatay’ın bizlerin gönlünde ayrı bir yeri vardır. O sebeple Hatay’lı hemşerilerimiz müsterih olsun. Hatay’a, Hükümetimizin yaptığı ve yapacağı hizmetler arasında olmazsa olmazımız olan Çiftçilerimize vereceğimiz desteklerde bulunmaktadır.

Hepimizin de bildiği üzere çiftçilerimizin en büyük sorunlarından biri sulama sorunu idi. Menzelet (Klavuzlu) ve bağlantılı olarak Tahta köprü barajı, Reyhanlı Barajı ve bunlarla birlikte toplamda 6 adet Barajımızı hizmete sunarak su sorununu çözmüş bulunmaktayız.

Ayrıca, 18 yıllık iktidarımız da ve özellikle pandemi sürecinde de çiftçilerimize vermiş olduğumuz desteklemelerle onlara can suyu olmaya çalıştık. Elbette daha yapılması ve verilmesi gereken çok sayıda hizmetlerimiz var. Hatay’lı hemşerilerimize seslenerek bir kez daha söylüyorum ki; “Hatay’lı çiftçilerimiz müsterih olsun. Her daim destek vermeye devam edeceklerinin müjdesini verdi.

Çok değerli Bakanımıza Hatay’ımıza ve özellikle çiftçilerimize göstermiş olduğu yakın ilgi, alakandan ve desteklerden dolayı şahsım ve bütün Hatay’lı hemşerilerim adına teşekkür ederim.” Dedi.

reklam