reklam
reklam
DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
STERLIN 40,6534 % 0.01
FRANG 35,7427 % 0.57
ALTIN 2.393,53 % -0,14
BITCOIN 63.650,00 0.821
reklam

YAYMAN “ *ACIMIZ ÇOK BÜYÜK..* *YARALARIMIZI BERABER SARACAĞIZ..*

Yayınlanma Tarihi : Google News
YAYMAN “ *ACIMIZ ÇOK BÜYÜK..*  *YARALARIMIZI BERABER SARACAĞIZ..*
reklam

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman  “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün kardeşlik günüdür. Büyük acılar büyük kardeşlikle aşılabilir” dedi.

Milletvekili Yayman sözlerine şöyle devam etti;

“AK Parti olarak kampanyamızı buruk başlattık. Hatay’ımız bin yılın afetini yaşadı. Acımız çok büyük. Nerdeyse her evden bir cenaze çıktı. Şehir olarak yastayız. Allah milletimize bu acıyı unutturacak başka acı vermesin.

Bu zor günleri birbirimize sarılarak atlatacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün kardeşlik günüdür. Büyük acılar büyük kardeşlikle aşılabilir.

Önümüzde önemli bir seçim var. Ancak yasımız o kadar derin ki seçim kampanyası yapmaktan dahi hicap duyuyoruz. Fakat şunu bilmekte fayda var. Şehrimizin ve çocuklarımızın geleceği bu seçime bağlıdır..

*SOKAKTA BÜYÜK HEYECAN VAR *

Üç gün boyunca 11 adayımızla ilçelerimizi geziyoruz. Vatandaşlarımızla ve milletimizle buluşuyoruz. Sokaklara taşan Yoğun ilgi ve heyecan görülmeye değer. Aziz hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ederiz.. acılarına rağmen bizi bağırlarına basıyorlar..

28.Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Programını ilçe ilçe dolaşarak gerçekleştiriyoruz. İl başkanımız Mehmet Öntürk. milletvekili adaylarımız Adem Yeşildal, Abdülkadir özel, Kemal Karahan, zehra eren, Filiz Özçörekci, Cengiz Yıldız, Ahmet Alper Soylu, Hakan Yılmaz, Halil ersen doğan, Necmiddin Çito ile 15 ilçeyi adım adım gezip vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz..

*ŞEHRİMİZİ BERABER AYAĞA KALDIRACAĞIZ*

Tarihin en büyük felaketlerinden biriyle karşılaşan şehrimizin yaralarını sarmakta kararlıyız.

hiçbir hemşehrimizi aç, açıkta ve sahipsiz bırakmadan devletimiz ve milletimizle beraber geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz.

Şehrimizi yeniden inşa edeceğiz ve eski güzel hayatlarımızı yeniden kuracağız. İnşallah 14 Mayıs zaferini Hatay’la taçlandıracağız.

Bu şehrin bir evladı olarak “Hatay’a hizmet şerefimdir” anlayışıyla yeni dönemde eskisine göre daha da çok çalışacağıma söz veriyorum.”

 

reklam