reklam
reklam
DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
STERLIN 41,5382 % 0.71
FRANG 35,9293 % 0.18
ALTIN 2.324,45 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
reklam

YAVUZ; “B.Ş.B. ŞİDDETLE YANLIŞIN YANINDA DURMAYA DEVAM EDERSE, O ZAMAN ALMAMIZ GERKEN TAVIRLARI ALIRIZ.!”

Yayınlanma Tarihi : Google News
YAVUZ; “B.Ş.B. ŞİDDETLE YANLIŞIN YANINDA DURMAYA DEVAM EDERSE, O ZAMAN ALMAMIZ GERKEN TAVIRLARI ALIRIZ.!”
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı ve Ak Parti Gurup Başkan Vekili Ayhan Yavuz, Hatay Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı olağan Meclis toplantısı sonrası Cumhur İttifakı Belediye Başkanları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye binası önünde basın açıklaması yaptı.

Başkan YAVUZ yaptığı basın açıklamasında; “Cumhur ittifakı olarak Hatay halkının faydasına olacak hangi kararlar var ise dün olduğu gibi bugünde göz kırpmadan destek verdik.

Ama bugün çok şaşkınlıkla izlediğimiz bir olay oldu. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Lütfü Savaş’ın ceza aldığı; “Gündeme almama ile ilgili özellikle Meclisin Hatay’ın faydasına gördüğü bir noktada gündeme almama ile ilgili ceza yediği bir noktada bugün yine vekâlet eden Meclis Başkanımızın ısrarla Hatay için ve bizim çok önemli bulduğumuz ve 2016 yılında bu alanla ilgili ve birçok alanla ilgili verilen satış kararının, Meclis değiştiğinden dolayı iradenin de değişmesi gerektiğine dair bir önergeyle 2016 yılında verilen yetkilerin bugün iptal edilmesine yönelik bir önergeyi şiddetle Başkan Vekilimiz mahkemeye götürün derecesine getirmek kaydıyla reddetmiştir. Bunu anlamakta zorluk çekiyoruz. 

Bunun yanında, Hatay halkının olan ne varsa bugüne kadar destekledik. Bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz.

Yine özellikle pandemi sürecinde çok mağdur olan okul servisi şoförlerinin menfaatine olan bir maddeyi komisyona bile sevk etmeden süratle geçirdik.

Yine Hatay’ın, özellikle Büyükşehir Belediyesinin gündeminde olan Expo ile ilgili 2021 – 2022 yıllarına sahip ihalelerin önünü açtık.

Cumhur İttifakı olarak Hatay Büyükşehirin yaptığı her doğru hamlenin yanında, Hatay halkının menfaatleri doğrultusunda varız.

 Ama gördüğümüz eksikleri de idarenin önüne getirir sereriz. Doğruları yaparlarsa yine yanlarında olmaya devam ederiz. Ama şiddetle yanlışın yanında durmaya devam ederlerse, o zaman gereken tavırları da alırız. 

Ayrıca bugün görüşmelerimiz de özellikle Hatay’ı çok ilgilendiren, Antakya’yı ilgilendiren eski Oto Gar olarak bilinen yerin yeniden imar revizyonu ile ilgili maddeyi de komisyona havale ettik. Antakya Belediye Başkanımız İzettin beyin de bu konuda ki net tutumuyla beraber Allah’ın (c.c.) izniyle de biz komisyonda o alanla ilgili gerekli görüşmelerimizi yapıp  en kısa süre içerisinde orada ki esnaflarımızın da, Antakya’mızın da güzel bir tesis kazanması noktasında desteklerimizi sunacağız.” Dedi.

 

reklam