reklam
reklam
DOLAR 32,3398 % 0.16
EURO 35,1932 % -0.04
STERLIN 41,1569 % 0.03
FRANG 36,4083 % 0.1
ALTIN 2.247,45 % 0,17
BITCOIN 2.204.278 -2.052
reklam

Vali Rahmi Doğan’ın 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın kuruluş günü mesajı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Vali Rahmi Doğan’ın 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın kuruluş günü mesajı
reklam

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluş Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“10 Nisan 1845 tarihinden kurulan Türk Polis Teşkilatımızın 175’inci yılını kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Devletimizin en önemli vazifelerinden biri de vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmektir. Kanunlarla sınırlı ve yetkisini yine kanunlardan alarak görev yapan bu güzide teşkilatımız, insan hak ve özgürlüklerine gösterilen hassasiyet ile güvenlik ve özgürlük dengesini sağlama konusunda ciddi bir vazife ifa etmektedir. Denetime açık, şeffaf ve hesap verebilirlik gibi çağımızın gerektirdiği özelliklere sahip olan polis teşkilatımızın halkımızın kaliteli hizmet beklentilerine de cevap verdiğini memnuniyetle müşahede etmekteyim.

Ülkemizin bulunduğu bu zor zamanda salgınla sadece ilgili kurumlar değil polis teşkilatımız ve güvenlik güçlerimizde büyük bir sorumluluk örneği göstererek sahada gece-gündüz çalışmaktadır.

Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, verilen bütün görevleri başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası’nı kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevi başında bulunan kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

reklam