reklam
reklam
DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
STERLIN 40,8512 % -0.4
FRANG 35,6975 % -0.04
ALTIN 2.285,03 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
reklam

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEK BAŞKANI BESTAMİ ANTEPLİ’DEN BAŞKAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR MESAJI

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEK BAŞKANI BESTAMİ ANTEPLİ’DEN BAŞKAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR MESAJI
reklam

Kırıkhan Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bestami Antepli, Koronavirüsüne (Kovid-19) ilçe genelinde yaptığı tedbir çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a, Derneğin ve Şahsına ait Sosyal medya hesapları üzerinden duygu ve bir o kadar da anlam dolu teşekkür mesajı yayınladı.

DERNEK BAŞKANI BESTAMİ ANTEPLİ’NİN YAINLADIĞI TEŞEKKÜR MESAJI; 

escort erenköy

VATAN SAVUNMASINDA HER DAİM ÖNCÜ OLAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR EDERİM

Kıymetli Şehit Ailelerim, aziz hemşerilerim. Dünya ve Ülke olarak yeni tip Koronavirüsü (Kovid-19) tehdidi ile karşı karşıyayız. Bu illete karşı Başta Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimiz olarak işin en başından bu yana almış olduğu tedbirlerden dolayı teşekkür ederim.

Koronavirüsü (Kovid-19) İlletine Karşı Kırıkhan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz, İlçe genelinde başlatmış olduğu tedbirle kapsamında; Bütün birimleriyle beraber, Dezenfekte çalışmaları, Maske üretimi başlatması, Marketler, işyerleri, Pazar yerlerinde Devletimizin Genelgelerine harfiyen uyan çalışmalar, yaşlılarımıza karşı koruyucu kollayıcı hassas çalışmaları her türlü övgü ve takdire şayandır.

Değerli Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz, Söz konusu Vatan savunması olduğunda her zaman en ön saflarda yer almıştır.

Bunun en somut örneklerini, 15 Temmuz hain kalkışmada, Fırat Kalkanı, Afrin Zeytin Dalı Operasyonu, Barış Pınarı Harekâtı, Bahar Kalkanı Harekâtlarında son olarak Koronavirüsü (Kovid-19) illetinden tedbir almada ki sıra dışı çalışmalarına Kırıkhan, Hatay hatta bütün Türkiye yaşamış, görmüş ve şahit olmuştur.

Bütün bunların yanı sıra Şehit ve Gazi ailelerimize her daim sahip çıkıp yanında olmuş ve hiçbir zaman unutmayarak ziyaret ederek Devletimizin şefkatli kollarını her daim bizlere hissettirmiştir.

Ayrıca, Şehitliğimizin bakımı, tadilatı ve Cennet Bahçesine Çevirir gibi çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmaları ile Şehitlerimize saygıyı, manevi duygu ve duayı hiçbir zaman kalbinden çıkartmadığının en somut örnekleri olmuştur.

Bu vesile ile Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz, bütün hemşerilerim ve şahsım adına Kırıkhan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a sonsuz şükran ve minnetlerimi sunarım.” Dedi.

reklam