reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.918,71 -2.382
reklam

ÖNTÜRK: “YAYLADAĞI VE HATAY HİZMETE DOYACAK”

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖNTÜRK: “YAYLADAĞI VE HATAY HİZMETE DOYACAK”
reklam

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, Yayladağı’nda gerçekleştirdiği ziyaretlerde “Hatay’ı hizmet siyaseti ile şahlandıracağız” dedi.

AK belediyeciliğin söz değil icraat gerektirdiğinin altını çizen Öntürk, Yayladağı’ndaki mahallelerin sorunlarının kısa sürede tamamlanacağını, vatandaşlara yol, su, altyapı gibi sorunlarla vakit kaybettirmeyeceklerini belirtti.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, MHP İl Başkanı M. Fevzi Altay, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ile birlikte ilçe genelinde temaslarda bulunan Öntürk, seçim koordinasyon merkezi açılışında kendisini karşılayan Yayladağı’nın yiğit vatandaşlarına seslendi.

“HATAY’IMIZI HİZMET SİYASETİ İLE ŞAHLANDIRACAĞIZ“

Yayladağı’nda tarıma, hayvancılığa ve üretime belediye olarak destek vereceklerini kaydeden Öntürk, kırsal mahallelerin kentin zenginliğinden faydalanacağını ifade etti.

Yayladağı’nda yarıda bırakılan projelerin kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Öntürk, Pazar esnaflarını ve çarşı esnafını ziyaret etti.

Cuma namazının ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştiren Öntürk, vatandaşlara hitap ettiği konuşmasında Yayladağı’na ve Hatay’a gerçekleştirmeyi planladıkları hizmetleri aktardı.

Öntürk; “Depremden az zarar görmesine karşın binlerce Yayladağılı vatandaşımızı ağırlayan Yayladağı’mızın artan nüfusuna göre su, altyapı ve yol çalışmalarımızı seri şekilde hayata geçireceğiz. Mevcut HBB yönetiminin sırt çevirdiği Yayladağı’mızın dev projelerini kısa sürede tamamlayarak ilçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz. İlçemizin ürünlerini destekleyerek zenginlikte vatandaşlarımızın da istifade etmesini sağlayacağız. Yayladağı ve Hatay bizim ile hizmete doyacak” ifadelerini kullandı.

Öntürk, her seçimde AK Parti’ye rekor destek veren ilçelerin başında gelen Yayladağı’nda yaşayan vatandaşlardan Mehmet Yalçın’a ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde AK Parti’ye yine rekor destek beklediğini kaydederek ziyaretlerini noktaladı.

reklam