reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.126,01 -1.891
reklam

ÖNTÜRK: HATAY’IMIZI İSTİHDAM İLE KALKINDIRACAĞIZ

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖNTÜRK: HATAY’IMIZI İSTİHDAM İLE KALKINDIRACAĞIZ
reklam

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’da istihdama destek verip işsizliği bitirerek kenti kalkındıracaklarını belirtti.

Öntürk, gün boyunca Antakya Organize Sanayi Sitesi, HATBORU, HASİAD gibi kentin istihdamda öncü kuruluşlarını ve mahalleleri ziyaret etti.

İş dünyası temsilcileri ile bir araya gelen Öntürk, depremin ardından işletmelerin kalkınması için gereken cazibe imkanlarının kente gelmesini sağlayacaklarını ve Hatay’ın markalarına sahip çıkacaklarını kaydetti.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Öntürk, kırsal mahallelerin alt-üstyapı sorunlarını ve kırsaldaki işsizlik sorununu çözecek adımları hayata geçireceklerini vurguladı.

ÖNTÜRK: LAF DEĞİL İCRAAT ÜRETECEĞİZ

Hatay’ın ihtiyacı olan yönetim anlayışının çözüm odaklı olduğunu belirten Öntürk, Hatay halkı için laf değil hizmet üreteceklerini, bu yolda tek motivasyonlarının halkın duaları ve güler yüzleri olduğunun altını çizdi.

Öntürk ziyaretlerde yaptığı konuşmada; “Hatay’ımızda işsizliği önleyerek tersine göç başlatacağız. Hatay’ımızın bereketli topraklarında yetişen ürünlere destek vererek markalarımızın önünü açacağız. Kentimizi ihya ve inşa etmeye talibiz. Vatandaşlarımızın hayır duaları ve destekleri AK belediyecilik yolunda tek temennimiz. Aynı sofranın etrafında sevgi ve muhabbetle ekmeğimizi, derdimizi, temennilerimizi paylaşacak, kentin zenginliklerinden vatandaşlarımızın istifade etmesini sağlayacağız. Biz laf değil icraat üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların isteklerini de dinleyen Öntürk, Hatay’ı tüm renkleriyle, tüm mahalleleriyle ayağa kaldıracaklarını belirtti.

reklam