reklam
reklam
DOLAR 32,4968 % 0.16
EURO 35,0706 % 0.49
STERLIN 41,0912 % 0.82
FRANG 35,7407 % 0.62
ALTIN 2.438,08 % -0,02
BITCOIN 62.779,99 -1.473
reklam

ÖMER ERDAL ÇELİK; “BAKANIMIZ MEHMET ÖZHASEKİ’YE TEŞEKKÜR EDERİM“

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖMER ERDAL ÇELİK; “BAKANIMIZ MEHMET ÖZHASEKİ’YE TEŞEKKÜR EDERİM“
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhasek’in Hatay ziyaretinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.
BAŞKAN ÇELİK; “ Yaşanan 6 Şubat depreminin ardından bir an olsun Hatay ve Kırıkhan’ımızı yalnız bırakmayan ve defalarca ilimize ve ilçemize gelip desteklerini esirgemeyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim.
Sayın Bakanımız bu ziyaretinde de Hatay’ımız için; “Dünya Bankasından elde edilen 14,2 milyar lirayı Hatay için kullanacağının müjdesini verdi. Bu krediden elbette ilçemizde faydalanacak.
Her daim insan odaklı hizmet anlayışı politikasını izleyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk ve Kırıkhan’da bizler yeni ekiplerimiz ve ekipmanlarımız ile herkesi kucaklayarak, yaraları sararak, önümüzdeki süreçte Kırıkhan’ı eskisinden daha güzel modern yaşanabilir şehir haline getireceğiz. Bunun için de gece gündüz demeden çalışacağız.
Alt yapı ve üst yapı, rezerv alanı çalışmalarımız ve yerinde dönüşüm çalışmalarımız ivedilikle devam etmektedir.
Bütün bunlar yapılırken Kalıcı Konut inşaat çalışmalarımız da devam edecektir.
Bu vesile ile Bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre Şehircilik İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye ve diğer bütün Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk’e şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim.” Dedi.

reklam