reklam
reklam
DOLAR 32,5652 % 0.03
EURO 34,9221 % 0.2
STERLIN 40,6184 % 0.02
FRANG 35,6291 % 0.12
ALTIN 2.425,48 % 0,09
BITCOIN 64.552,67 -3.341
reklam

ÖĞÜNÇ ”YAKILAN HER AĞACIMIZIN YERİNE MİSLİ İLE DİKİM YAPACAĞIZ”

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖĞÜNÇ ”YAKILAN HER AĞACIMIZIN YERİNE MİSLİ İLE DİKİM YAPACAĞIZ”
reklam
Hatay Tabiatı Koruma Derneği Başkanı Abdullah Öğünç, ”Hatay ilimizde PKK terör örgütü tarafından yakılan her ağacımızın yerine misli ile dikim yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Gelecek nesillerin daha sağlıklı ve temiz bir dünyada yaşamasını görev bildiklerini belirten Başkan Öğünç şunları söyledi; ”Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü koordinesinde yurt genelinde başlatılan fidan dikim kampanyasına Hatay Tabiatı Koruma Derneği olarak Mustafa Kemal Üniversitesi Coğrafya Bölümü ile birlikte 11.11.2020 saat 11:11 de KICI Maliye Ormanlık alanında fidan dikimi yaparak destek sağladık.
Gelecek nesillerin daha sağlıklı ve temiz bir dünyada yaşamasını görev bilen bir anlayışın mensupları olarak Milli Ağaçlandırma gününde fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Hatay ilimizde PKK terör örgütü tarafından yakılan her ağacımızın yerine misli ile dikim yapmaya devam edeceğiz.
Bugün fidan, yarın nefes diyerek diktiğiniz fidanlar için bizlere lojistik destek sağlayan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, Belen Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Gül’e, Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Sayın Hasan Ziya Hamidoğullarına, Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Sayın Murat Bayram beyefendilere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıca; Hatay Tabiatı Koruma Derneğinin bünyesinde tür koruma araştırma geliştirme çalışmalarımıza gönlünü koyup katkı sunan tüm üye, gönüllü aktivist ve destekçilerimize teşekkür ediyorum.
Milli Ağaçlandırma Günü’nde desteğiniz ve katkılarınızla ülkemizdeki kişi başına düşen ormanlık alanlarımız büyümeye devam edecek.”
reklam