reklam
reklam
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.097.313 -1.531
reklam

MHP KIRIKHAN İLÇE TEŞKİLATINDA GÖREV BÖLÜMÜ

Yayınlanma Tarihi : Google News
MHP KIRIKHAN İLÇE TEŞKİLATINDA GÖREV BÖLÜMÜ
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkhan İlçe Teşkilatı, kongrenin ardından ilk toplantısını yaparak, görev bölümü yaptı.
10 Ağustos 2020 tarihinde Şehit Gülşah Güler tesislerinde yapılan kongrenin ardından Hamza Cirnooğlu başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev bölümü yaptı.
Edem Park tesislerinde yönetim kurulu ile bir araya gelen MHP İlçe Başkanı Hamza Cirnooğlu, “Öncelikle toplantımıza katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımı tebrik ederken, geçmişte görev alan, partimize hizmet eden, şu anda yönetimde olmasalarda hizmet bayrağını yeni arkadaşlarına teslim eden gönüldaşlarıma da teşekkür ediyorum.
Bugün yeni yönetim olarak ilk kez bir araya gelmiş bulunuyoruz. Aramızda görev taksimi yaparak, başta ülkemize ve partimize hizmet için bizleri zorlu bir görev beklemektedir. Bu zorlu görevin üstesinden ekip olarak geleceğimize tüm kalbimle inanıyorum. Rabbim bizleri halkımıza ve gönüldaşlarımıza karşı utandırmasın.” dedi.
Daha sonra görev bölümü yapılarak, başkan yardımcılıklarına Arif Karayuluk ve Veysel Dıraganlı, İlçe Sekreterliğine Cemil Öcal ve İlçe Muhasipliğine Adnan Berberoğlu getirildi.
Kırıkhan’a hayırlı olması dileklerimizle, MHP İlçe Başkanı Hamza Cirnooğlu’na ve yeni yönetimine başarılı çalışmalar diliyoruz

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Hamza Cirnooğlu dahil, oturan insanlar, yemek yiyen insanlar, masa, yiyecek ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar

reklam