reklam
reklam
DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
STERLIN 40,9664 % 0.15
FRANG 35,9136 % 0.19
ALTIN 2.324,87 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
reklam

MHP İL BAŞKANI ADAL “TERÖR EYLEMLERİ HALKIMIZI YILDIRAMAZ”

Yayınlanma Tarihi : Google News
MHP İL BAŞKANI ADAL “TERÖR EYLEMLERİ HALKIMIZI YILDIRAMAZ”
reklam

MHP İL BAŞKANI ADAL “TERÖR EYLEMLERİ HALKIMIZI YILDIRAMAZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, “Terör eylemleri halkımızı yıldıramayacağı gibi, birbirine kenetlenen bir halk topluluğu haline getirir.” dedi.
MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, dün akşam Payas ve İskenderun ilçelerinde gerçekleştirilen terör eylemleri sonrası bir açıklama yaparak, “Yıllardır ülkemizin başındaki terör belası, son zamanlarda güvenlik güçlerimizin sınır ötesi ve kırsal kesimlerde gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla bitme noktasına gelmiş ve köklerinin kazınma noktasında son safhaya gelinmiştir. Uzun zamandan bu yana eylem yapamayan terör örgütü, dağlardan kaçıp şehirlere inerek sivil halkımızın kanınını dökmek için eylem yapma çabası içerisine girmiş ve bunun bedelinide canlarını vererek ödemişlerdir.
Dün akşam Payas ilçesinde güvenlik güçlerimize saldıran, daha sonra İskenderun ilçemizde eylem yapmaya kalkışan iki hain etkisiz hale getirilmiştir. Güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonuyla iki ilçemizde can kaybı yaşanmaması en büyük tesellimiz olurken, iki güvenlik görevlimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyorum. Bu terör eylemleri aziz milletimizi yıldıramayacak ve asla yıkamayacağı gibi, halkımızı daha da bütünleştirecektir.
Teröristlerin takibinden başlayıp etkisiz hale getirilmesine kadar başarılı bir operasyon gerçekleştiren istihbarat ekiplerimize ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Biz her daim devletimizin ve milletimizin emrindeyiz.” dedi.

reklam