reklam
reklam
DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
STERLIN 41,0568 % 0.36
FRANG 35,9462 % 0.28
ALTIN 2.326,14 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
reklam

MERHUM BELEDİYE BAŞKANINA VEFA ÖRNEĞİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
MERHUM BELEDİYE BAŞKANINA VEFA ÖRNEĞİ
reklam

Cumhur İttifakı Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri geçtiğimiz günlerde vefat eden Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın’a vefa örneği gösterdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 2021 Yılı Şubat ayı olağan toplantısında Merhum Başkan Mustafa Sayın’ın koltuğu boş bırakılıp masası çiçeklerle süslendi.

Büyük Şehir Belediye Meclisi toplantısında gurubu adına söz alan Ak Parti Gurup Başkan Vekili ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ şunları söyledi; “ Sevgili kardeşimiz bir ulu çınardı. Kendisini Milletine, Memleketine adamış hizmet eri bir kardeşimizdi Mustafa Sayın.

Bugün büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Öncelikle ailesine, Yayladağı’na ve Hatay’a başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet olsun.

Hakikaten acımız büyük. Her zaman burada yanımızda otururdu. Neşesiyle, kalitesiyle, insanlığıyla ayrı bir renk katardı.

Bugün koltuğunu boş bırakıyor, masasını çiçeklerle süslüyoruz. İnşallah Ahiret hayatında ki mekanında da çiçeklerle beraber olur. Allah (c.c.) Mekanını Cennet eylesin. Ailesine sabırlar versin.” Dedi.

Başkan YAVUZ’un konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Meclisinde bulunan siyasi parti Gurup Başkan Vekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı da Merhum Belediye Başkanı Mustafa Sayın’a rahmet ve başsağlığı dileklerini içeren kısa konuşmalar yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından Merhum Mustafa Sayın’ın ruhuna Fatiha Suresi okundu. 

reklam