reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

HBB’NİN 6 YENİ ÇOK AMAÇLI SALONU HATAY’IN HİZMETİNDE

Yayınlanma Tarihi : Google News
HBB’NİN 6 YENİ ÇOK AMAÇLI SALONU HATAY’IN HİZMETİNDE
reklam

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Başkan Mehmet Öntürk’ün liderliğinde vatandaşların sosyal, kültürel ve toplumsal ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

İl genelinde yapımına başlanan 21 çok amaçlı salondan 16’sının inşası tamamlanırken 6’sı ise vatandaşların hizmetine açıldı.

Antakya Narlıca, Arsuz Konacık, Kırıkhan Ceylanlı, Dörtyol Ocaklı, Kumlu Akpınar ve Reyhanlı Yenişehir mahallelerinde hizmete açılan 6 yeni çok amaçlı salon, farklı organizasyon ve etkinliklerde kullanılmak üzere vatandaşların kullanıma sunuldu.

Toplantıdan Düğüne Pek Çok Etkinliğe Ev Sahipliği Yapacak

HBB tarafından hizmete açılan çok amaçlı salonlar; toplantı ve seminerlerden kültür ve sanat etkinliklerine, düğün, kına ve nikâh törenlerinden taziye, mevlit ve okul etkinliklerine kadar pek çok organizasyona ev sahipliği yapacak. Salonlarda eğitim faaliyetlerinin de yakında başlaması planlanıyor.

2 Kasım İtibarıyla Randevu Oluşturulabilecek

Çok amaçlı salonlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar, 2 Kasım 2026 tarihi itibarıyla gerçekleştirmek istedikleri organizasyonlar için Alo 153 Beyaz Masa üzerinden randevu oluşturabilecek.

“Yapımı Devam Edenler Yakın Zamanda Tamamlanacak”

HBB yetkilileri, yapımı devam eden çok amaçlı salonların da en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacaklarını kaydetti.

reklam