reklam
reklam
DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
STERLIN 40,9829 % 0.16
FRANG 35,9249 % 0.19
ALTIN 2.325,03 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
reklam

HATAY VALİLİĞİ YALAN HABERLE ALAKALI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yayınlanma Tarihi : Google News
HATAY VALİLİĞİ YALAN HABERLE ALAKALI SORUŞTURMA BAŞLATTI
reklam

Hatay Valiliği, sosyal medyada yer alan asılsız, yalan haberle ilgili yaptığı açıklamada ; Bu zor günlerde halkımızı ayırmaya galeyana getirmeye çalışan provokatörlere geçmişte olduğu gibi şimdide izin verilmeyecektir” denildi..

Hatay Valiliği basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi ”Her dinden ve inançtan insanlarımızın huzur ve barış içinde yaşadığı ilimizde, vatandaşların salgın nedeniyle evlerinde geçirdiği bu sıkıntılı süreci fırsata çevirmeye çalışan bazı provokatörlerin sosyal medya hesaplarından yaydıkları “Hatay’ın Defne, Samandağ, Arsuz ilçelerinde Alevilerin nüfusunu azaltmak için gizli örgütler devlet izniyle virüs bulaşmış kişileri Hatay’ın ilçelerine göndermeye başladı. Milletvekillerimiz gizli yayılan haberi Meclis’te konuşulmak üzere acilen toplantıya çağırdı. Arkadaşlar durum ciddi lütfen bu haberi hemen yayalım. Her yerde paylaşalım. Ailenize çevrenize akrabalarınıza hemen haber verin. Şu an hastaneler dolmak üzere ve virüs birçok Alevi vatandaşımıza bulaştı bile. Ne olur hemen yayalım…” şeklinde yapılan yalan haber hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Devletimizin sağladığı huzur ve güven ortamında herkes kendi inancını özgür bir şekil de yaşamaktadır.

Bu zor günlerde halkımızı ayırmaya galeyana getirmeye çalışan provokatörlere geçmişte olduğu gibi şimdide izin verilmeyecektir.”

reklam