reklam
reklam
DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
STERLIN 41,0337 % -0.05
FRANG 35,4067 % -0.62
ALTIN 2.500,70 % 1,40
BITCOIN 66.979,12 0.167
reklam

Dr. MUSTAFA PAŞABEYOĞLU AK PARTİDEN RESMEN “ADAY ADAYI.!”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Dr. MUSTAFA PAŞABEYOĞLU AK PARTİDEN RESMEN “ADAY ADAYI.!”
reklam

14 Mayıs 2023 Seçimlerinin resmi olarak start verilmesini ardından Hatay’da Ak partide Milletvekilliği için istifalar ve Aday Adaylığı müracaatları da resmen başladı.
Hatay’ın en sevilen, saygın Diş Hekimlerinden biri olan, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi, Demokrasi ve Hukuk Kurulu Hakem Başkanı Kırıkhan Koordinatörü Diş Hekimi Mustafa Paşabeyoğlu Milletvekilliği Aday Adaylığı için önce partide ki görevinden istifa edip akabinde Milletvekilliği Adaylığı için resmi müracaatını yaptı.
Dr. Mustafa Paşabeyoğlu 14.03.2023 Salı günü Ak Parti Genel Merkezinde yaptığı resmi müracaatın ardından kısa bir değerlendirmede bulundu.
Dr. PAŞABEYOĞLU yaptığı değerlendirmede; “Aziz Milletim değerli hemşerilerim. Maalesef dünya tarihinin en ağır afetlerinden birini 11 illimiz ile birlikte Hatay olarak bizlerde yaşadık. Öncelikle depremde hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, aziz milletimize ve Hatay’ımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Yaralı kardeşlerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum. Devletimiz ve tarihi şan, şeref, kahramanlık dolu aziz milletimiz ile birlikte en kısa zamanda yeniden ayağa kalkacağız inşallah.
Değerli hemşerilerim. Her ne kadar dünya tarihini en acı felaketini yaşamış olsak da canlarımızı kaybedip tarifi mümkün olmayan acıları yaşamış olsak da büyük Devletlerin bekası ve daimi payidarlığı için Anayasal zorunluluk gereği 14 Mayıs’ta seçim Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri yapılacaktır.
Öncelikle 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerin Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
Dr. Mustafa Paşabeyoğlu olarak karınca kaderince, Hz. İbrahim’e su götüren karınca misali Hatay başta olmak üzere 11 ilimizle birlikte yeniden ayağa kalkmaya katkı sunabilmek için Ak partimizden Milletvekilliği aday adaylığımın resmi müracaatını yapmış bulunmaktayım. Ülkemize, Milletimize, Hatay ve Kırıkhan’ımıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.
Dr. MUSTAFA PAŞABEYOĞLU “HATAY’DA EN FAZLA AKRABA KİTLESİNE SAHİP OLAN İSİMLERDEN BİRİ”
“Sayın PAŞABEYOĞLU, Kırıkhan, Hassa, Aktepe, Ardıçlı, Akbez, Kumlu, Reyhanlı, Antakya, İskenderun, Yayladağı, Erzin, Payas, Dörtyol, Belen kısaca Hatay’ın her noktasında bazı aşiretlerle yakın akrabalık bağlarının olduğu dolayısıyla da geniş bir nüfusa sahiptir.
Sayın Paşabeoğlu başta olmak üzere Ak partiye ve Hatay’a hayırlı, uğurlu olsun.

reklam