reklam
reklam
DOLAR 32,3375 % 0.16
EURO 35,1869 % -0.03
STERLIN 41,1243 % -0.06
FRANG 36,3792 % 0.02
ALTIN 2.240,46 % -0,14
BITCOIN 2.185.342 -3.813
reklam

BOŞANDIĞI EŞİNİ DÖNMEYE İKNA EDEMEYİNCE ÖLDÜRDÜ

Yayınlanma Tarihi : Google News
BOŞANDIĞI EŞİNİ DÖNMEYE İKNA EDEMEYİNCE ÖLDÜRDÜ
reklam
Hatay İli Erzin İlçesi Mahmutlu Mahallesinde Cabbar K. (35) ayrıldığı eşini geri dönmeye ikna edemeyince öldürdü, eski kayınbabasını da yaraladı.
Edinilen bilgiye göre olay 12;30 saatlerinde Mahmutlu Mahallesinde Temizler sokakta bulunan evde gerçekleşti.
Bir süre önce eşinden ayrılan ve baba ocağı olan Erzin ilçesine taşınan Ebru Kara (30) burada 7 yaşındaki kızı Ayşe Nur K. ile kiraladığı evde yaşamaya başladı.
Cabbar K. eşi ile tekrar bir araya gelmek istedi. Ebru Kara bu birlikteliğe yanaşmadı. Kahramanmaraş’ta ikamet eden Cabbar K. Saat 12:00 sıralarında Erzin’e Mahmutlu Mahallesi Temiz Sokakta bulunan eski eşinin evine geldi ve eşini götürmek istedi. Ebru Kara’nın babası Ali D. (50) kızının gitmek istemediğini belirtince aralarında tartışma başladı. Cabbar K. yanında getirdiği pompalı tüfekle Ali D.’e ateş etti. Ali D. sağ kolu ve sol bacağından yaralandı. Cabbar K. daha sonra kızının gözleri önünde eski eşi Ebru Kara’ya ateş etti.
Ebru Kara olay yerinde yaşamını yitirirken, Ali D. gelen sağlık ekipleri tarafından Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.
Hakkında daha önce uzaklaştırma kararı olduğu da ifade edilen Cabbar K. olay yerinden uzaklaştıktan sonra gasp ettiği bir araçla kayıplara karıştı.
Olay yeri incelemesinin ardından Erzin Cumhuriyet Savcılığı tarafından Cabbar K.’nın gasp ettiği araçla birlikte aranmasına başlanılırken, Ebru Kara’nın cansız bedeni ise Erzin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bir ayakta, araba ve yol görseli olabilir
reklam