reklam
reklam
DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
STERLIN 40,9664 % 0.15
FRANG 35,9136 % 0.19
ALTIN 2.324,87 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
reklam

BAYŞAD HATAY KIRIKHAN’IN TANITIMI İÇİN KOLLARI SIVADI

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
BAYŞAD HATAY KIRIKHAN’IN TANITIMI İÇİN KOLLARI SIVADI
reklam

İlimiz genelinde kültür ve sanat alanında yaptığı başarılı çalışmalarla tanıdığımız eğitimci yazar ve şair Musa Göçer üstlenmiş olduğu BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) Hatay şube başkanlığı görevinden sonra daha büyük etkinliklere imza atmaya devam ediyor.
Yeni dernek binasında kurduğu dikkat çekici yönetimi ile Hatay’ın her rengine kimliğine siyasi görüşüne etnik yapısına bakmaksızın bir kardeşlik iklimi yaratan ve çalışmalarına hep düsturu göz önünde bulundurarak devam ediyor.
Sadece kültür ve sanat alanında değil bölgemizin tanıtılması doğal güzelliklerinin de bilinmesini sağlamak amacı ile Hatay Medeniyetler Sayfası yürüyüş grubu Kırıkhan Tema Vakfı ve Hatay Tabiatı Koruma Derneği ile ortak hareket ederek birlik ve beraberlik anlayışı içinde ilçemizin Delibekirli ve Yılanlı mevkiinin tanıtılması için bir doğa yürüyüşü etkinliği düzenliyor. 14 Haziran Pazar günü Kırıkhan eski devlet hastanesi önünden hareket edilerek yürüyüş bölgesine intikal edilecek.
Yürüyüşe Göçer birçok medya mensubu, kültür sanat derneklerini ve Hatay’ın bir çok ilçesinden misafirlerin davet ettiğini Kırıkhan’ın tanıtımı için canla başla mücadele edeceklerini söyledi. Yürüyüşe katılmak isteyen bütün bölge halkımıza yürüyüşümüz açıktır ve herhangi bir şartımız yoktur dedi. BAYŞAD Hatay olarak doğduğumuz topraklara emek vermekten ve daha güzel günleri hep beraber kucaklamak için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz dedi. Biz Anadolu’yuz kardeşlik bizim inancımızın gereğidir. Her bir ferdimizi ayrı ayrı kucaklayıp önemseyerek yolumuza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımız sırasında benden ve derneğimizden emeğini desteğini esirgemeyen bütün dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum diye konuştu.
Kırıkhan’ın bir nefes ötesinde böyle güzellikler mi var mış? Dedirtecek ve katılan herkesi şaşkına çevirecek bu doğa ziyafetine katılmanızı tavsiye ediyoruz.
Bundan sonraki süreçte bütün dernek ve vakıflar böyle birlikte hareket ederek senlik benlik yarışından ziyade doğum büyüdüğümüz topraklara böyle hizmetler için yarışa girmelerini canı gönülden arzu ediyoruz.
Emeği geçen herkese ve Hatay BAYŞAD başkanı Musa GÖÇER’e teşekkür ediyoruz.

reklam