reklam
reklam
DOLAR 32,5933 % 0.35
EURO 34,8180 % 0.19
STERLIN 40,3890 % -0.55
FRANG 35,8191 % 0.58
ALTIN 2.507,74 % 0,94
BITCOIN 2.125.026 3.466
reklam

BAŞKAN YAVUZ’UN “ÇOCUKLAR SEVGİSİZ, DİŞLER BAKIMSIZ OLMAZ” PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN YAVUZ’UN “ÇOCUKLAR SEVGİSİZ, DİŞLER BAKIMSIZ OLMAZ”  PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un talimatları ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Organizesinde, Kırıkhan Diş Hekimleri birliği, İlçe Sağlık müdürlüğü ve Kırıkhan Ağız Diş Sağlığı Merkezinin katkılarıyla “Çocuklar Sevgisiz, Dişler Bakımsız Olmaz” projesi tüm hızıyla devam ediyor.
Devam eden proje kapsamında, Alpaslan mahallesi Gazi ilköğretim okulu ve Ana sınıfında öğrencilere ağız ve diş bakımı etkinliği yapıldı.
Etkinliğe Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Milli Eğitim müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, Kırıkhan Ağız ve Diş Sağlığı merkezi müdürü Süleyman Çolak, Kırıkhan Diş Hekimleri birliği, İlçe Sağlık müdürlüğü Diş Hekimleri, Alpaslan mahalle muhtarı İbrahim Temizkan katıldı.
Diş hekimleri tarafından yapılan ağız ve diş bakımlarının yanı sıra öğrencilere ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgilendirmeler yapılıp diş fırçası ve diş macunu hediye edildi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Gülen Yavuz Denizoğlu dahil, oturan insanlar ve iç mekan


Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Öğrencilerimiz ülke geleceğinin teminatıdır. Eğitim ve öğretimin kadar ağız – diş sağlığı ve bakımları konusunda da bilgilendirilip geliştirilmeleri de çok önemlidir. Sosyal, Kültürel ve Sağlık alanlarında ki projelerimize ara vermeden devam edeceğiz.
“Çocuklar Sevgisiz, Dişler Bakımsız Olmaz” projemize katkı sağlayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze, Kırıkhan Diş Hekimleri birliği, İlçe Sağlık müdürlüğü ve Kırıkhan Ağız Diş Sağlığı Merkezi yetkililerimize ve Diş Hekimlerimize teşekkür ederim” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Gülen Yavuz Denizoğlu dahil, iç mekan


reklam