reklam
reklam
DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
STERLIN 40,9637 % -0.14
FRANG 35,7126 % 0
ALTIN 2.297,14 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
reklam

BAŞKAN YAVUZ; “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN YAVUZ; “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, idrak edeceğimiz mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İçerisinde maddi ve manevi güzellikleri barındıran Ramazan ayını uğurlarken, Tüm İslam âleminin heyecanla beklediği dini bayramların ilki olan Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğu ve heyecanını Milletçe hep birlikte yaşamaktayız.” Diyen Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;

“Bayramlar; Paylaşmak, sevmek ve sevindirmekle beraber, kardeşlik duygularının en geniş şekilde ortaya çıktığı, mübarek, kutsal günlerdir. Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar; El ele vermenin, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir. Hepimiz için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarımızla tarifi olmayan ayrı bir heyecanı yaşıyoruz. Sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bayram günlerinde milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin hazzına varıyoruz. Özellikle yaşlılarımızın ve kimsesiz çocuklarımızın yüzlerini güldürerek, gönüllerini alarak onlara sevildiklerini yalınız olmadıklarını hissettiriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle günahlarımızın af olduğu,  büyük sevap ve birçok nimetlere kavuştuğumuz, Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınızı;  Ailelerinizle, yakınlarınızla ve sevdiklerinizle birlikte; Sağlık, mutluluk, huzur ve neşe içerisinde geçirmenizi diler, tüm personel ve çalışma arkadaşlarımızın, tüm hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Ramazan Bayramının Ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa barış, huzur, kardeşlik, birlik beraberlik, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden dilerim.” Dedi.

reklam