reklam
reklam
DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
STERLIN 41,5382 % 0.71
FRANG 35,9293 % 0.18
ALTIN 2.324,45 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
reklam

BAŞKAN YAVUZ; “RAMAZAN BAYRAMIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN YAVUZ; “RAMAZAN BAYRAMIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ramazan Bayramı Dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan YAVUZ Mesajında; “Bayramlar; Paylaşmak, sevmek ve sevindirmekle beraber, kardeşlik duygularının en geniş şekilde ortaya çıktığı, mübarek, kutsal günlerdir.

Hepimiz için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarımızla tarifi olmayan ayrı bir heyecanı yaşıyoruz. Sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bayram günlerinde milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin hazzına varıyoruz. 

Bu bayramı Koronavirüsü illetinden dolayı buruk bir şekilde kutluyoruz. Sevdiklerimize sarılamadan, büyüklerimizin ellerinden öpüp ebediyete intikal etmiş anne, baba, eş, dost ve akrabalarımızın mezarlarına bir buket çiçek götüremeden kutladığımız bu bayram içimizi sızlatmaktadır.

Ancak hiçbir mesafe Bayram sevincimize ve kutlamamıza engel olamayacaktır. Bizi biz yapan değerlerimizin ışığında kalplerde, gönüllerde ve dualarda buluşup sevgiyle, muhabbetle heyecan ve coşkuyla yine neşe içerisinde bayramımızı kutlayacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin, personel ve çalışma arkadaşlarımızın, değerli hemşerilerimizin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Ramazan Bayramının Ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa barış, huzur, kardeşlik, birlik beraberlik, mutluluk ve hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ederim.” Dedi.

reklam