reklam
reklam
DOLAR 32,5060 % 0.29
EURO 34,6453 % 0.42
STERLIN 40,5619 % 0.48
FRANG 35,6490 % 0.23
ALTIN 2.481,97 % -0,05
BITCOIN 2.076.780 -5.478
reklam

BAŞKAN YAVUZ “MİRAÇ KANDİLİ TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN”

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN YAVUZ “MİRAÇ KANDİLİ TÜM İSLAM  ALEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN”
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 21 Mart gecesi idrak edilecek olan Miraç kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

“21 Mart’ı 22 Mart’a bağlayan gece idrak edeceğimiz ve tüm Müslümanların, heyecan ile beklediği mübarek Miraç Kandil’inin tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” diyen Başkan Yavuz yayınladığı mesajında şunları söyledi;

“Feyiz ve bereketi barındıran mübarek gecelerimizden birisi olan Miraç, bütün kötü duygulardan arınıp temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye ulaşma ve bir yükseliştir. Miraç’ın özünde her türlü kötülükten arınma, fedakârlık, özveri, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunma gibi önemli değerler vardır. Bu nedenle Miraç Kandili, Allah katında ilahi rıza kazanacak işler yapmamız, iç dünyamıza dönüp kendimizi sorgulamamız, kulluk bilincine ulaşarak dua ve niyazda bulunup nefis muhasebesi yapabilmemiz için güzel bir fırsat oluşturan gecedir.

Bu mübarek geceler Rabbimizin iyi değerlendirilmemiş zamanlarımızı telafi etmemiz için az zamanda çok kıymetler sığdırılan, Allah’ın hayır kapılarının ve lütfunun açık olduğu, yüce Rabbimiz tarafından büyük mükâfatlar vaat edildiği gecelerdir.

Bu mübarek gecede semaya açılan ellerin ve Rabbimize yapılan duaların; Memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, milletimizin huzuruna, işlerimizin ve kazançlarımızın bereketine vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyor, başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Alemi’nin,  mübarek Miraç Kandilini en içten duygularımla kutluyorum”

reklam