reklam
reklam
DOLAR 32,5900 % 0.34
EURO 34,8687 % 0.36
STERLIN 40,6316 % 0.06
FRANG 35,8626 % 0.71
ALTIN 2.507,65 % 0,93
BITCOIN 2.125.544 1.805
reklam

BAŞKAN YAVUZ; “BU TOPRAKLAR ÇOK HAİN GÖRDÜ AMA BİLİNMELİ Kİ; TÜRK MİLLETİ HEPSİNİ DE TARİHE GÖMDÜ!”

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN YAVUZ; “BU TOPRAKLAR ÇOK HAİN GÖRDÜ AMA BİLİNMELİ Kİ; TÜRK MİLLETİ HEPSİNİ DE TARİHE GÖMDÜ!”
reklam

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz İstanbul Boğaziçi Üniversitesine Prof.Dr. Melih Bul’’un atanmasının ardından başlatılan eylemlerle ilgili açıklama da bulundu.
Başkan YAVUZ açıklamasında; “ Aziz Milletim. Değerli hemşerilerim. İstanbul Boğaziçi Üniversitesi’nde polise ağır hakaret ve fiziki saldırılar gündemimizde.
Öncelikle şunu bilmeliyiz ki, mesele “Yeni rektör atanmasına” tepki değil, uygun şart ve formatın beklentisini harekete geçirebilmenin gerekçesidir.
Kendilerinin “Bağımsızlıkçı” olduğunu iddia eden; fakat emperyalizmin emrine amade edilmiş kullanışlı elemanlar olduğu gerçeğinden çok uzak olan bu gençler “Haşhaşi metod” ile nasıl da emperyalizmin bu topraklardaki çıkarları için kurban edildiklerini keşke bilselerdi.
Eş zamanlı gelişmeleri iyi gözlemleyip her daim uyanık olmalıyız. Çünkü Su uyur, düşman uyumaz.
– Anayasa Mahkemesini sözde üyesinin Anayasa mahkemesinin gece ve ışıklı fotosunu sosyal medya hesabından paylaşıp; “Işıklar sönmedi” mesajı.
– Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğun 27 Mayıs Darbesine atıfta bulunarak; “Menderes seçim kararı alsa bu olaylar yaşanmazdı.” Cümlesi ile darbe mesajı ve Dünya Liderimizi adeta ölümle tehdit emesi. İlker Bağbuğ’un; “ 26 Mayıs’ta Merhum Adnan Menderes’i Eskişehir Havalanın da karşılayan Askeri birliğin sözde komutanının emir vererek Askeri Merhum Menderes’e sırt döndüren darbeci zihniyetten ne farkı var. İlke Başbuğ’un mesajında apaçık darbe şifreleri gizlidir.
– İlker Başbuğ’la eş zamanlı sözde gazeteci Can Ataklı’nın özel videolarla iç savaş ve darbe çığırtkanlığı yapan açıklamaları.
– Ve İstanbul Boğaziçi Üniversitesi rektör ataması bahane edilerek başlatılan malum eylemler, siyasi ve STK destekçileri.
– Mevlana Celalettin Rumi Hz.’ni anma programında Türkçe Kuran-ı Kerim okutulup, Kadın –Erkek birlikte Semazen gösterisi yapılması. Kaldı ki Hz. Mevlana geleneğine ve Dinimize göre zıt bir davranış şekli.
– Ayasofya’da Ezan sesinden Rahatsız olan CHP zihniyeti.
– Ve yine CHP’Lİ Fikri Sağlar’ın Türbanlı Hâkimlerimiz ile ilgili söylediği sözler.
– Ve CHP İstanbul sözde İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Boğaziçi Üniversitesinde ki eylemlere destek açıklamaları. Ülkemiz aleyhinde olan her şeyde en başta olduğu gibi bu olayda da başrol oynaması.
– Terörist Selahattin Demirtaş’a hapiste bulunduğu süreyi; “Onun Şeref Madalyasıdır.” Diyen bir CHP Genelbaşkanı.
– Aynı Genel Başkan 15 Temmuz hain kalkışmada Havaalanından hain fetöcülerin arasından elini kolunu sallayarak gittiğini de tarihe not düşmek boynumuzun borcudur.
Aziz Milletim. Değerli Hemşerilerim. Bu zihniyetler bu tutum ve davranışları ile kimlerin maşası olduğunu, amaçlarının “EFENDİLERİNİN” emirleri ile “Türkiye’yi Kaos ile iç savaşa gidecek yolu açarak; ordumuzu tüm cephelerden geri çektirip Yükselen Türkiye mücadelesini sekteye uğratmaya çalışıyorlar. Fakat şunu unutuyorlar “Ya İstiklal Ya ölüm!” diyerek yeniden inşa edilen ülkemizi “Biz bu yola kefenimizle çıktık” diyen Dünya Lideri yönetiyor.
Değerli hemşerilerim. Milli şairimizin İstiklal Marşımızın şu dizelerinde bizlere ne de güzel cevap vermiş.
Bastığın yerleri “toprak!” diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen Şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı;
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl;
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl:
Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklâl! En Başta söylediğim yine son sözümdür; ““BU TOPRAKLAR ÇOK HAİN GÖRDÜ AMA BİLİNMELİ Kİ; TÜRK MİLLETİ HEPSİNİ DE TARİHE GÖMDÜ!” Dedi.

reklam