reklam
reklam
DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
STERLIN 41,0700 % 0.38
FRANG 35,9230 % 0.22
ALTIN 2.326,32 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
reklam

BAŞKAN CİRNOOĞLU MAZBATASINI ALDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN CİRNOOĞLU MAZBATASINI ALDI
reklam

Şehit Gülşah Güler Belediye Sosyal Tesislerinde Gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongresinde Hamza Cirnooğlu Delegenin Teveccühü İle Tek Aday Olarak Kırıkhan’da Güven Tazeledi.
Yerel Seçimler’den Kısa Bir Süre Evvel Göreve Geldiğinden Kogre Gününe Kadar Mensubu Olduğu Partiye Hava Katmış, Milletine Hizmeti Şeref Bilmiş Cumhur İttifakı Anlayışı İle Uyumlu Bir Çalışma Sağlamıştır.
Bu Sebeptendirki Kongre’ye Tek Aday Olarak Girmiş Covid 19 Tedbirleri Neticesinde Sadece Delegelerimizin Katılımları Kapsamında Başarıyla Tamamlanmıştır.
Yapılan kongre sonucu, delege’nin teveccühü ile yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Hamza CIRNOOĞLU Yıllardır Mensubu Olduğum Partimizin İlçe Başkanlığı Görevine Geldiğim İlk Gün Azmimiz Ve Gayretli Çalışmalarımızı Listede Yer Alan Yeni Yönetici Arkadaşlarımızla da Daha Azimli,Gayretli ve Elif Gibi Dimdik Bir Şekilde Mücadeleye Devam Edeceğiz Diye ifade Etti.

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'ARİF KARAYULUK VEYSEL DIRAGANLI TARIK TURAN İSMET TUTAN MURAT ŞEREFLİ DURUR HARUN ASLAN ALAADDİN GEÇKEL İBRAHİM KÖSOĞLU YAKUP TOĞA EKREM SARCAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KIRIKHAN İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN HAMZA CİRNOOĞLU METEHAN TAŞÇI SEYDİ BELENLİOĞLU SUPHİ TAŞ ADNAN BERBEROĞLU METİN KARAKULAK EMRE EKMEN REŞİT AKIN MUSA KARATEKE MEHMET UZUN KEZBAN AKI SEDAT ERCAN ADNAN KOZALAK OSMAN MUTLU HASAN ATACAN LEVENT ATAN MEHMET FATİH GÜDER BÜLENT ÇOLAK HATİCE AKÇE SERHAN YILDIRIMHAN ÖMER KAÇAN İHSAN GÖVLER CEMİL ÖCAL ERDOĞAN SANTALU ALİ SEVİL MEHMET ALİ YILDIRIM HÜSEYİN KAFES CEMİL ŞEN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ FOTOĞRAF:NECATIOCAL'

reklam